Aktuelno 2

23.07.2024.

9:56

Mladi glumac tragično poginuo nakon pića sa prijateljima

Brazilski glumac Tomi Skjavo preminuo je u 39. godini.

Izvor: B92.net

Mladi glumac tragično poginuo nakon pića sa prijateljima
Shutterstock/ERIK Miheyeu

Podeli:

Tomi Skjavo je poginuo tako što je izgubio ravnotežu i pao sa svog balkona.

Kako prenosi Mirror, on je u subotu ujutro pao iz svog stana na drugom spratu u Kujabi, glavnom gradu brazilske države Mato Groso.

Civilna policija Mato Grosa otkrila je da je on sedeo na balkonu i da je nekoliko minuta kasnije ustao, ali je izgubio ravnotežu i pao preko balkona.

Glumac je otišao sa prijateljima da pije u lokalnom kafiću pre nego što se vratio u svoj stan. Tomi je pronađen licem nadole i bez vidljivih povreda nakon pada četiri metra sa balkona.

Poslednji put je bio poznat po ulozi u drugoj sezoni Pantanala, serije koja je emitovana 2021. Preuzeo je ulogu Žoaa Zoinja. Njegov lik je imao scenu gej poljupca sa glumcem Silverom Pereirom, što je bio jedan od retkih trenutaka na brazilskoj televiziji.

Njegov otac, Horacio Ramos, rekao je da je njegov sin tek nedavno završio snimanje nove TV serije kada su njegovi prijatelji kontaktirali njegovog zeta da saopšte tragične vesti.

On je za TV Fronteira rekao: "To je bolan trenutak, toliko boli da nema načina da se to objasni. Razgovarali smo svaki dan, svaki dan je bilo 'dobro jutro, dobar dan', zvao bi me za bilo šta, on je bio tako draga osoba, koju su svi voleli.

Tomi je bio u braku sa šminkerkom koju je upoznao  na setu i sa njom ima jednogodišnju ćerku.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: