Aktuelno 1

12.03.2024.

12:26

Omiljena princeza postala predmet podsmeha FOTO

Teorije zavere o Kejt Midlton i misterija o njenom zdravstvenom stanju i oporavku ne prestaju da budu glavna tema društvenih mreža i britanske javnosti.

Izvor: B92

Omiljena princeza postala predmet podsmeha FOTO
Profimedia

Podeli:

Poslednji skandal u nizu je fotografija objavljena za Dan majki na kojoj je Kejt Midlton sa svoje troje dece. Objava je ubrzo povučena, a ispostavilo se da je Kejt Midlton loše fotošopirala sliku.

Ovo je nanelo veliku štetu poverenju u kraljevsku porodicu i njihovoj popularnosti, pa su stručnjaci savetovali da Bakingemska palata što pre objavi neobrađene fotografije. Umesto toga, omiljena princeza se samo oglasila na zvaničnom nalogu i rekla kako se zanela u montaži.

Ipak, sve to je pokrenulo parodiju na Tviteru, pa dok jedni tvrde kako nije lepo podsmevati se princezi koja je nedavno imala operaciju, drugi misle kako malo zabave uvek dobro dođe.

Palata se suočava sa sve većim pritiskom zbog debakla s fotografijom. Tako je Kejt Midlton viđena na zadnjem sedištu automobila sa svojim mužem dok je odlazio iz Vindzora da bi otputovao u London na dva javna angažmana.

Dejli mejl je saznao da je otišla na "privatni sastanak" i da nije pratila Vilijama na obeležavanju Dana Komonvelta.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vojska je raspoređena: Novi rat počinje?

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je pojačano obezbeđenje državne granice, a određene trupe stavljene su u stanje visoke pripravnosti zbog intenziviranja ukrajinske vojske u pograničnim oblastima.

20:48

2.7.2024.

1 d

Podeli: