Aktuelno 0

23.07.2024.

8:02

Spektakl kakav niste videli: Tramp i Bajden u najluđim imitacijama ikada VIDEO

U samo osam dana dogodile su se dve stvari od velikog značaja za Ameriku, ali i za ceo svet.

Izvor: Index.hr

Spektakl kakav niste videli: Tramp i Bajden u najluđim imitacijama ikada VIDEO
Tanjug/AP Photo/Gerald Herbert

Podeli:

13. jula u Pensilvaniji pokušan je atentat na Donalda Trampa. Samo osam dana kasnije njegov protivkandidat Džo Bajden objavio je da se povlači iz predsedničke trke.

16. jula izbačena je epizoda stand-up podkasta Kill Tony autora i moderatora Tonija Hinčklifa, koji se snima u Ostinu u Teksasu, i internet je "poludeo". Fanovi ovog podkasta, ali i ljubitelji komedije širom planete slažu se da je to bila najbolja epizoda podkasta te verovatno jedan od najboljih humorističkih programa u novijoj istoriji.

Šta je Kill Tony?

Za neupućene - Kill Tony je koncept koji traje već više od deset godina. Grupa iskusnih profesionalnih komičara na čelu sa Hinčklifom sedi na bini kluba za stolom kao žiri, dok pred njih nakon izvlačenja iz šešira izlaze komičari amateri i izvode svoje stand-up izvedbe pred publikom, piše Index.

Epizodu 672 izdvaja činjenica da su u perfektnom tajmingu dvojica čestih gostiju i poznatih komičara, Šejn Gilis i Adam Rej, nastupili u verovatno najboljim imitacijama Trampa (Gilis) i Bajdena (Rej) ikada viđenim. U kostimima Gilis i Rej su pokidali, bacajući sve dosadašnje pokušaje oponašanja ovih likova u smeće.

Za skoro dva i po sata dobili smo ultimativnog Trampa koji, ne bežeći od rasističkih, seksističkih uvreda, komentariše ljude iz publike, istinsku paletu likova iz donjih slojeva američkog društva svih rasa i boja, u svemu tome potpomognut briljantnim Rejom, čiji je Bajden pravo remek-delo.

Lišen bilo kakvih inhibicija ili političke korektnosti, ovaj dvojac nam pruža na momente vulgarno, na momente morbidno olakšanje kakvo se u današnjoj društvenoj klimi teško može naći i koje ni po koju cenu ne bi valjalo propustiti.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: