Aktuelno 7

22.07.2024.

15:16

Političari kao zvezde AI modne revije: Bajden u invalidskim kolicima, Tramp u zatvoreničkom odelu FOTO

Ilon Mask je na mreži Iks (X) podelio zanimljiv video-snimak, nastao pomoću veštačke inteligencije, a reč je o modnoj reviji na kojoj su glavne zvezde politički lideri.

Izvor: b92.net/klix.ba

Političari kao zvezde AI modne revije: Bajden u invalidskim kolicima, Tramp u zatvoreničkom odelu FOTO
Epa/Alessandro Della Valle

Podeli:

Papa Franja je u sličnom izdanju kao na AI fotografijama koje su ranije postale viralne, na kojima nosi preveliki beli sako i belu torbicu u ruci.

Jedno od najupečatljivijih izdanja svakako je ono Vladimira Putina, koji na ovoj modnoj reviji kreiranoj pomoću veštačke inteligencije nosi haljinu modne kuće Luj Viton u duginim bojama.

Posebno je zanimljivo da je Džozef Bajden, nakon odustajanja od kandidature za predstojeće predsedničke izbore u SAD, predstavljen u invalidskim kolicima.
Sam Mask se pojavljuje na modnoj pisti u odelu koje podseća na ono koje nose astronauti, na kome je istaknut Teslin logo.

Donald Tramp nosi narandžasto odelo kuće Luj Viton koje podseća na odeću koju nose zatvorenici u američkim zatvorima.

Tu su i Kim Džong Un, Nensi Pelosi, Džastin Trudo u haljini, kao i Barak Obama koji se pojavljuje u nekoliko različitih izdanja – počev od crnog odela, preko kimona, zatim odeće u gladijatorskom stilu i kombinacije sa Super Mariom. 

Kamala Haris je na pisti u kupaćem kostimu i suknji s natpisom "Kamala 2024", a tu su i Berni Sanders, Džef Bezos, kao i Bil Gejts, koji nosi ekran koji podseća na kolaps IT sistema od pre nekoliko dana.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: