Aktuelno 9

22.07.2024.

13:40

Srpkinja Nataša se razvodi od najbogatijeg indijskog sportiste: Prošle godine pravili veliku svadbu

Nataša Stanković, Srpkinja iz Požarevca, i indijski igrač kriketa, Hardik Panđa, okončali su svoj brak.

Izvor: B92.net

Srpkinja Nataša se razvodi od najbogatijeg indijskog sportiste: Prošle godine pravili veliku svadbu
Profimedia

Podeli:

Nataša je pre više od deset godina otišla u Indiju i za jako kratko vreme uspela da postane bolivudska zvezda. Ona se bavi šoubiznisom, a kasnije se udala za Hardika Panđu, sa kojim je dobila sina Agastju.

Ovaj par je stavio tačku na svoju ljubav nakon četiri godine.

U indijskim medijima se već mesecima nagađa da njih dvoje nisu zajedno, a pre nekoliko dana su se i sami oglasili i potvrdili glasine.

"Oboje smo dali sve od sebe, ali verujemo da je razlaz u najboljem interesu za oboje. Ovo je bila teška odluka za nas, s obzirom na radost, uzajamno poštovanje i zajedništvo koje smo imali dok smo gradili našu porodicu. Blagosloveni smo Agastjom, koji će nastaviti da bude centar našeg života i oboje ćemo biti uz njega kako bismo mu pružili sve što možemo da bi bio srećan", napisali su bivši supružnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hardik Himanshu Pandya (@hardikpandya93)

Nataša je trenutno sa sinom u Srbiji, ali se još uvek ne zna da li će se i preseliti ovamo. Za to vreme, Hardika već povezuju sa drugim devojkama. Vest o razvodu neke je i zatekla jer je ovaj par prošle godine obnovio venčane zavete i pravili su ogromnu svadbu.

Inače, Nataša je po dolasku u Indiju radila kao model, a kasnije se pojavila i kao glumica u nekim ostvarenjima, što joj je otvorilo vrata nekoliko rijalitija u kojima je učestvovala.

"Kada sam stigla u Indiju, ja nisam znala čak ni engleski. Kada sam stigla, radila sam i rukama i nogama. Srećom, imala sam dobre cimerke koje su uvek bile pored mene. Tada nisam imala iskustva, a danas je već druga priča. Trebalo mi je četiri, pet meseci da ja uopšte uđem u konverzaciju sa ljudima, a hindi je došao još kasnije", ispričala je svojevremeno za TV Prva.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: