Aktuelno 7

21.07.2024.

21:29

Danijel Krejg u nikad luđem izdanju za potrebe reklame: Duga kosa i šarena odeća FOTO

Danijel Krejg je zvezda nove kampanje modnog brenda Loewe, a zbog njegovog drastično drugačijeg izgleda, mnogima je bilo teško da ga prepoznaju na prvi pogled.

Izvor: b92.net/klix.ba

Danijel Krejg u nikad luđem izdanju za potrebe reklame: Duga kosa i šarena odeća FOTO
Profimedia

Podeli:

Usvajajući različite ličnosti, bivši Džejms Bond predstavlja kolekciju brenda za jesen/zimu 2024.

Kampanju je snimio Dejvid Sims na namerno običnoj beloj pozadini, pri čemu je set ukinuo "rekvizite i umetnost" kako bi se fokusirao na subjekte - "ko su i kako žele da budu percipirani".

Možda vas zanima

Krejg ima dužu kosu u kampanji, a lice mu prekrivaju šiške. Dok smo navikli da ga gledamo u uglađenim odelima sa zalizanom kosom i naočarima za sunce - prepoznatljivo izdanje Agenta 007, ova kampanja ga prikazuje u potpuno drugačijem svetlu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели LOEWE (@loewe)

Jedna od kombinacija koju nosi bila je šareni štampani džemper, farmerke sa širokim crnim kaišem, dok preko leđa nosi torbu.

Možda vas zanima

Film/TV

On je novi Džejms Bond?

Kilijan Marfi mogao bi da postane sledeći favorit za ulogu tajnog agenta Džejmsa Bonda, a prema kladionicama koji predviđaju kome će pripasti ova prestižna uloga - nominacija i potencijalno osvajanje statue na dodeli Oskara ovog vikenda će mu mnogo pomoći.

19:20

7.3.2024.

182 d

Nije iznenađujuće da je ovo razigrano izdanje kampanje Krejga i Loewe doprlo do ogromnog broja ljudi na društvenim mrežama, ali komentari su oprečni.

Mnogi su glumca pohvalili zbog opuštenog izdanja i čak se našalili da mu je ovo najbolji nastup do sada. Bilo je, međutim, i negativnih komentara – gde su pisali da mu ovo izdanje nikako ne pristaje.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: