Aktuelno 3

21.07.2024.

12:44

Tiho, ali bolno: Dženifer Lopez zadala Benu novi udarac, sad je sve jasno FOTO

Dženifer Lopez i Ben Aflek svakodnevno sitnim detaljima pokazuju da su se zapravo razišli.

Izvor: B92.net

Tiho, ali bolno: Dženifer Lopez zadala Benu novi udarac, sad je sve jasno FOTO
Profimedia

Podeli:

Latino diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek ipak nisu uspeli da održe svoju romansu nakon što su se pomirili posle 20 godina.

Njihov brak je odavno pod znakom pitanja, a dok se niko nije zvanično oglasio, oboje su svakodnevnim gestovima dokazivali da je ljubavi kraj.

Dok se spekuliše kako Aflek uopšte ne živi u zajedničkom domu, Džej Lo provodi leto u Hemptonima, bez njega, a tu je i jedan detalj koji je posebno rastužio fanove.

Naime, ona je prestala da nosi ogrlicu na kojoj je pisalo Ben, nosila ju je 2021. i 2023. godine, a sada nosi samo ogrlicu sa svojim imenom. Inače, Džej Lo burmu već odavno ne nosi, pa je samo pitanje dana kada će ovaj  par i zvanično saopštiti da su se razveli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer (@bennifer1.0)

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: