Aktuelno 7

20.07.2024.

20:27

"Bilo me je sramota da izađem iz kuće"

"Hawk tuah" devojka, Hejli Velč (21) priznala je da ju je bilo sramota da izađe iz kuće ili ode na posao nakon videa u kom je, a koji je postao viralan.

Izvor: b92.net/24sata.hr

"Bilo me je sramota da izađem iz kuće"
Profimedia

Podeli:

Ona je za Page Six progovorila o svojoj iznenadnoj popularnosti i svemu što ju je zateklo po objavi ovog videa koji je zaludeo svet.

"Kada je snimak objavljen, mislila sam, ma to je samo jedan snimak...  Međutim, taj video je postao viralan, što mi isprva nije prijalo. Moja prijateljica i ja nismo dobro podnele popularnost te prve nedelje. Bilo me je sramota da izađem iz kuće, da idem na posao",  rekla je ona i dodala:

Nasred ulice komentarisala šta muškarce uzbuđuje u krevetu, sada svi žele da je žene VIDEO

"Posle toga sam počela da razmišljam i shvatila da ne treba da brinem o tome. Taj video se stalno objavljivao i pojavljivao. Posle toga sam angažovala advokata. Mislila sam da nije fer da svi zarađuju od ovih videa", dodala je Hejlijeva. 

Ona kaže i da ne želi da napusti svoj rodni gradić u Tenesiju, već želi da svoju iznenadnu slavu iskoristi u dobrotvorne svrhe. Ističe i da sada želi da pomogne lokalnim skloništima, beskućnicima i veteranima.

"Još uvek planiramo. Želim više da se bavim dobrotvornim radom", priznala je ona.

Hejli je ranije rekla da je bila šokirana kada su ljudi pokušali da je pronađu na mrežama i priznala da nije želelada se to dogodi.


Podsećanja radi, Hejli i njenu prijateljicu je zaustavio influenser u noćnom izlasku u Nešvilu i pitao:

"Šta je to što u krevetu izluđuje muškarce svaki put?"
Hejli mu je brzo odgovorila:

"Moraš da im daš taj "hawk tuah" i pljuneš na tu stvar", a onda je pozdravila svog dečka.
Naime, "hawk tuah"  je onomatopeja za zvuk pljuvanja.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: