Aktuelno 4

20.07.2024.

17:32

"Da li si ikada jeo ljudsko meso?" Armi Hamer zanemeo na pitanje o kanibalizmu

Pre nekoliko godina glumac Armi Hamer suočio se s optužbama za zlostavljanje i kanibalizam koje su mu uništile karijeru.

Izvor: Index.hr

"Da li si ikada jeo ljudsko meso?" Armi Hamer zanemeo na pitanje o kanibalizmu
Profimedia/Piers Morgan Uncensored

Podeli:

Sada je o tome govorio u intervjuu s Pirsom Morganom.

Glumac je dospeo na naslovnice 2021. godine nakon poruka koje je navodno slao, a u kojima su detaljno i slikovito opisane njegove seksualne želje, među kojima je i kanibalski fetiš. U jednoj poruci napisao je "ja sam 100% kanibal". Osim toga, Armi je optužen i za silovanje i seksualno zlostavljanje više žena, što je on od početka oštro negirao i na kraju je oslobođen tih optužbi.

U najavi intervjua s Pisrom morganom, voditelj je pitao Hamera da li je ikada jeo ljudsko meso: "Jesi li ti kanibal", na šta Hamer odgovara: 

"Znaš li šta moraš da uradiš da bi bio kanibal?"

Morgan zatim direktno pita Hamera da li je ikada jeo ljudsko meso, a glumac kaže:

On tako, tvrdi, iskazuje romantičnu stranu.

U jednoj poruci koju je Hamer navodno poslao bivšoj devojci pisalo je, između ostalog:

Govoreći o tim porukama, Hamer je rekao:

"To je bila vrlo intenzivna afera, vrlo seksualno nabijena. Različiti ljudi imaju različite seksualne fantazije. Ali ne mislim da je to išta drugačije od onoga kad neko pogleda bebu i kaže: O, moj Bože, pogledaj te slatke male debele noge, pojeo bih ih".

Što se tiče optužbi za zlostavljanje, glumac tvrdi da nikoga nije povredio niti uznemirio. Ipak, priznaje da je vrhom noža urezao svoje inicijale u prepone svoje bivše devojke Pejdž Lorenz tokom njihove četveromesečne veze. Naglasio je da je nije "žigosao", kako je ona ranije tvrdila, te da nije bilo krvi.

"Bila je to više kao ogrebotina. To je poput parova koji tetoviraju svoje inicijale", rekao je. Nakon što je Morgan rekao da je šokiran Hamerovim priznanjem, glumac je odgovorio: "Da, mislim da nekima to verovatno zvuči jako čudno. Nekima to verovatno zvuči kao vrlo romantičan gest."

Na kraju, govoreći o optužbama koje su mu uništile karijeru, ali i život, Armi se rasplakao pred kamerama.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: