Aktuelno 1

21.07.2024.

8:05

Ćerka Kobija Brajanta u reklami poznatog modnog brenda FOTO

Najstarija ćerka tragično preminulog košarkaškog asa Kobija Brajanta, Natalia (21) ozbiljno je ušla u svet manekenstva.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Ćerka Kobija Brajanta u reklami poznatog modnog brenda FOTO
Profimedia

Podeli:

Poslednji angažman je onaj u reklami za Pink liniju svetski poznatog brenda donjeg veša Victoria's Secret. Pink je prvenstveno namenjen tinejdžerkama i mladim ženama.

Natalia je zapela za oko Victoria's Secreta nakon što je debitovala kao model prošlog septembra. Zatim je nosila revije Versace-a i Boss-a na nedelji mode u Milanu.

Snimila je spot i editorijal za Victoria's Secret. Pozirala je u beloj košulji i smeđoj majici i krem patikama.

Ona je izjavila da je to posao iz snova, a na svom Instagram profilu postavila je fotografije i video uz komentar "Stižu uniforme za kampus".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Natalia Diamanté Bryant (@nataliabryant)

Njen prvi angažman za Victoria's Secret pozdravili su mnogi od njenih 2,9 miliona pratilaca na Instagramu, a posebne čestitke dobila je od majke Vanese (42), koja joj je pomogla kada se Natalija zainteresovala za manekenstvo. I sama Vanesa Brajant se u mladosti bavila manekenstvom.

"Oh, Nani, divno je! Obožavam te", napisala je njena mama koja inače održava porodicu na okupu nakon što su Kobi i njihova ćerka Đana (13) poginuli u padu helikoptera 2020. Pored Natalije, Brajantovi imaju još dve ćerke, Kapri (7) i Bjanku (5).

Natalia, koja trenutno studira filmsku umetnost na Univerzitetu Južne Kalifornije, pored manekenstva se bavi i sportom, ali je umesto košarke, poput oca, odabrala odbojku.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: