Aktuelno 16

20.07.2024.

11:43

Skandali, afere i optužbe: Razvratni život Klinta Istvuda

Život Klinta Istvuda obeležio je niz skandaloznih ljubavnih priča.

Izvor: B92.net

Skandali, afere i optužbe: Razvratni život Klinta Istvuda
Profimedia

Podeli:

Klint Istvud iako ima 94 godine, još uvek intrigira svojim životom. Javnosti je saopštio da je njegova partnerka preminula u 61. godini.

Istvud i Kristina Sandera su bili u vezi od 2014. godine.

Ipak, veza sa 33 godine mlađom ženom nije jedino što je zanimalo ljude. On je u svojoj karijeri imao nekoliko brakova, ali i nekoliko afera, a čak je bio optužen i za zlostavljanje od strane bivše žene.

Istvudove žene

Prvi brak Klinta Istvuda se desio čak 1953. godine, dok još nije bio poznat. Oženio je studentkinju Megi Džonson, ali je paralelno imao brojne afere, pa je tako dobio i ćerku Lori koja je data na usvajanje. Ovaj brak je potrajao čak dve decenije, ali se Klint nijednog trenutka nije odrekao svog života.

Profimedia

Sa Megi je dobio dvoje dece, a uporedo sa brakom imao je i 14 godina dugu aferu sa kaskaderkom Ravhide Roksana Tunis.

"Na setu su bili veoma otvoreni po pitanju činjenice da su ljubavnici. Nakon što bi Klint završio scenu, odšetao bi do Roksane i prošetao setom sa njom zagrljen. Obično je bila u prikolici njegove svlačionice," ispričao je izvor.

Veza sa Roksanom i brak sa Megi nisu bili jedini. On je u isto vreme imao i aferu sa Sondrom Lok, koja je trajala čak 13 godina, a Sondra ga je čak optužila i za zlostavljanje. Glumica je tada bila udata, dok je Istvud svakako imao nekoliko žena u tom trenutku.

Profimedia

"Sve i da smo zaljubljeni to nije nešto o čemu bih vam pričala," rekla je tada novinarima Sondra. Par nije imao dece, a glumica je u memoarima navela da ju je Klint naterao dva puta da abortira.

Nakon brojnih optužbi i finansijskih prevara, ovaj par se nagodio za nepoznat iznos 1996. godine, a Sonda je preminula 2018. nakon raka dojke i kostiju.

Sondra je u svojim memoarima otkrila kako je Istvud sve vreme imao po nekoliko ljubavnica, dok je sa stjuardesom Džejselin Rivs dobio dvoje dece.

Istvud je bio i u kratkoj vezi s Frensis Fišer, ali se to okončalo kada je viđen kako se ljubi sa drugom ženom. Sa njom je dobio ćerku Frančesku.

Klint se kasnije oženio Dinom Ruiz 1996. godine - ali njihov brak dug 17 godina prekinut je nakon što je romansa počela da cveta između njega i bivše žene njenog prijatelja. Cela decenija njihovog braka i ljubavi je mnoge navela na to da se Istvud konačno smirio i svoj stari život ostavio iza sebe.

Profimedia

Ipak, kako su mediji prenosili, Dina je u jednom trenutku bila bliska sa Skotom Fišerom, kom se žalila na probleme u braku, dok je njegova žena Erika upozoravala Istvuda na to prijateljstvo. Iz svega toga se stvorila romansa između Istvuda i Erike koja je šokirala Dinu.

Dina se na kraju udala za Fišera, dok je Klint prekinuo svoju aferu i 2014. objavio vezu sa Kristinom Sanderom.

Podeli:

16 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: