Aktuelno 10

19.07.2024.

16:21

Vera Matović otkrila sve o pesmi "Miki, Milane" i Luki Dončiću: "Kontaktirali su me..."

Poznata pevačica Vera Matović otkrila je kako je njena pesma "Miki, Milane" završila u Džordanovoj reklami u kojoj je glavni akter Luka Dončić.

Izvor: Alo.rs

Vera Matović otkrila sve o pesmi "Miki, Milane" i Luki Dončiću: "Kontaktirali su me..."
Profimedia

Podeli:

Vera Matović u intevjuu za Alo.rs nije krila oduševljenje time što će se upravo njena numera čuti kroz ceo svet.

"Šta mogu da kažem osim da mi je čast i da svakom izvođaču samo može biti puno srce kakda se dogodi nešto ovako.  Ono što znam jeste da je uz svaku njegovu trojku puštana je moja pesma. Sinoć sam dobila detaljnije koliko dugo traje njegovo favorizovanje prema mojoj pesmi. To je nešto što traje godina, znatno ranije nego je postalo viralno na društvenim mrežama i u medijima", navela je Vera i otrkila da je kompanija Majkla Džordana ispoštovala proceduru i zatražila prava da se pesma "Miki, Milane" nađe u kampanji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan (@jumpman23)

"To što je moja pesma u kampanji Majkla Džordana jeste još jedna kruna u mojoj muzičkoj karijeri. Moram da napomenem da su iz navedene kompanije tražili kontakt kompozitora pesme "Miki, Milane" Neše Aleksića kako bi ispoštovali proces i dobili potvrdan odgovor da se pesma može korisititi. Naravno da je i odgovor bio potvrdan. Luka je zaista "udario" na tu pesmu i srećna sam što je jedan mladi, uspešni, svetski poznati sportista voli. Dobra pesma nema rok trajanja, a nema ga ni dobar izvođač", navodi pevačka zvezda i otkriva da Dončić nije želeo da čuje za drugu numeru osim njene.

Amir Hamzagic/ATAImages

"Dobila sam informaciju da je bilo planirano da idu dve pesme. Moja, i još jedna. Nisu mi rekli koja. Kako sam čula, Luka nije želeo da meša te dve pesme, i hteo je da ide samo pesma "Miki, Milane". Šta da vam kažem dalje. Sportski svet je najlepši svet koji imamo, pa je samim tim i neverovatan osećaj kada upravo sportisti cene ono što otpevate i napravite kroz karijeru", rekla je Vera za Alo

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Mađarska neće preživeti"

Mađarska neće preživeti bez ruske nafte, odluka Ukrajine da obustavi isporuke LUKOIL-a preko naftovoda Družba postala je ozbiljan izazov za zemlju, rekao je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto u intervjuu televiziji RBK.

22:28

2.9.2024.

1 d

Podeli: