Aktuelno 0

19.07.2024.

14:18

Napadnuta maloletna ćerka srpskog glumca: Odmah sve prijavio policiji

Srpski glumac i voditelj Predrag Peđa Damnjanović oglasio se danas na Instagramu povodom napada na njegovu petnaestogodišnju ćerku.

Izvor: b92.net/Blic.rs

Napadnuta maloletna ćerka srpskog glumca: Odmah sve prijavio policiji
Amir Hamzagic/ATAImages

Podeli:

Kako je saopštio, njegovu ćerku je navodno u beogradskom naselju Banovo brdo presreo jedan stariji čovek, a kako se sve odigralo glumac je podrobno napisao na Instagramu. On je time poslao i apel i upozorenje za sve roditelje, ali i decu.

"Manijaka je svuda i očigledno sve više, toga smo svesni, ali šaljem opet apel i upozorenje najviše zbog dece. Na Banovom brdu se opet pojavio jedan takav kome je mesto u ustanovi, ali ga očigledno još nisu ulovili i smestili gde mu je mesto", započeo je Peđa priču, pa nastavio:

"Naime, moju ćerku koja ima 15 godina presreo je malopre na Banovom brdu "čovek" i uhvatio je za ruku. Rekao joj je da je mnogo lepa da moraju da se upoznaju, da mora da mu da njen broj telefona. Ona je u panici razmišljala da li je pametno da odmah počne da vrišti i otima se, ipak, bila je pribrana i rekla mu je da je maloletna i da je pusti. Pokušao je još da je zadrži i kada je rekla da je zove tata, pustio ju je. Prijavio sam odmah policiji, oni sad patroliraju tim krajem, ali svakako razgovarajte sa decom o tim situaciji i pričajte im da stalno svuda idu u grupi", napisao je Peđa.

Glumac se potom oglasio za Blic i rekao da je jegova maloletna ćerka preplašena:

"Ćerka mi je preplašena! Rekla mi je: "Sve vreme sam, dok me je držao za ruku, razmišljala šta si mi govorio da radim u tim situacijama, da me nije pustio ni kad sam rekla "zove me tata", počela bih jako da vrištim", rekao je vidno potresen glumac.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: