Aktuelno 28

18.07.2024.

14:40

Stigao oštar odgovor Lazara Ristovskog Radošu Bajiću: "To su gluposti"

Glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić danas se surovim rečima obratio kolegi, i po svemu sudeći nekadašnjem prijatelju, glumcu Lazaru Ristovskom.

Izvor: B92.net

Stigao oštar odgovor Lazara Ristovskog Radošu Bajiću: "To su gluposti"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Između ostalog on je na Instagramu napisao da ga više ne prepoznaje, a sada je stigao i odgovor od Ristovskog.

Naime, upitan za komentar o celom postu Radoša Bajića, Lazar Ristovski rekao je samo kratko za Telegraf:

"Nemam komentara na te gluposti. Izvinite, doviđenja", kratko je poručio glumac.

Radoš Bajić oštro o Lazaru Ristovskom: "To više nije čovek koga sam poznavao, pohlepa i bahatost" FOTO

Podsetimo, Radoš Bajić danas je na svom Instagram profilu podelio tekst o Lazaru Ristovskom, koji je nazvao "Opelo za jednu mladost", objavivši i njihovu zajedničku fotografiju iz mladih dana.

"On iz Ravnog sela, ja iz moje Medveđe. Hodamo i jedemo - šta se našlo. On grize jabuku, ja parče kifle, pa razmenjujemo kao braća. Sve to pre pola veka, na beogradskom asvaltu ispred Skupštine. Nas dvojica, čisti, mladi, i visoki kao jablanovi, studenti glume i najbolji drugovi. Noć, dan - bez prestanka, uvek i svuda zajedno. Vreme oskudnosti i siromaštva, ali i idilična priča o večnom zavetu, o drugarstvu, časti i poštenju", počeo je Bajić.

"Predset godina kasnije sve je otišlo u prah i pepeo, u pohlepu i gramzivost, u bahatost i otklon od svake normalnosti… To više nije čovek koga sam poznavao, čijim uspesima sam se radovao, sa kojim sam delio snove i prelepu mladost…

Gde je nestao moj najbolji drug koji bi danas da nikome ne da ni zalogaj - čak ni meni? Koji bi sve za sebe? Bože Svevišnji, ako nam uzimaš snagu, sačuvaj nam dušu, obraz i čast", zavrišio je Radoš.

Podeli:

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: