Aktuelno 0

18.07.2024.

13:02

Šenon Doerti snimala neposredno pre smrti: Ovo će obradovati ali i rastužiti fanove FOTO

U subotu, 13. jula, čuvena glumica Šenon Doerti preminula je posle duge i teške bolesti.

Izvor: b92.net/24sedam.rs

Šenon Doerti snimala neposredno pre smrti: Ovo će obradovati ali i rastužiti fanove FOTO
Profimedia

Podeli:

Ipak, sada je jedna vest bar malo obradovala fanove. Naime, glumica je neposredno pred smrt snimila čak pet epizoda podkasta sa kolegama iz serije "Čari".

Možda vas zanima

"Ova serija, ovaj lik, ovaj podkast su toliko značili Šenon da je jedva čekala da to podeli sa obožavaocima serije "Čari". Želimo da odamo počast njenom životu i ispunimo njene želje, emitujući tih pet epizoda koje je snimila pre svoje smrti", objavio je podkast nalog "House of Halliwell" na Instagramu.

U pitanju je podkast "House of Halliwell", na kom zvezde serije "Čari" gledaju epizode i prisećaju se zanimljivih anegdota sa seta. Podkast je prvi put pokrenut 2022. godine, i vode ga glumci Holi Mari Kombs, Brajan Krause i Dru Fuler. Posle duže pauze, podkast se vratio ovog meseca, a Šenon Doerti se pridružila kao ko-voditeljka.

Možda vas zanima

"Bila je strastvena oko ovog projekta i ponosna što je igrala Pru Halivel, nadamo se da ove epizode ​​pružaju utehu svima koji su je voleli. Pru, sećanje na tebe ostaje i tvoja magija živi", zaključili su.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: