Aktuelno 12

18.07.2024.

8:01

Džo Manganijelo otkrio pravi razlog razvoda od Sofije Vergare

Džo Manganijelo i Sofija Vergara su se razveli nakon devet godina braka, a sve do sada glumac nije želeo da se oglašava.

Izvor: B92.net

Džo Manganijelo otkrio pravi razlog razvoda od Sofije Vergare
Profimedia

Podeli:

Džo Manganijelo je bivši muž Sofije Vergare, i dok je ona u nekoliko intervjua pričala o razvodu i razlozima za isti, on je ćutao, sve do jednog trenutka.

Sada je otkrio i prave razloge razvoda, te istakao kako to što govori Sofija, nije istina, prenosi E News.

Naime, Sofija je nedavno privukla pažnju jednom izjavom.

"Moj brak se raspao jer je Džo bio mlađi od mene i želeo je decu, a ja nisam htela da budem stara mama. Osećam da to ne bi bilo fer prema bebi. To više nije za mene. Imala sam sina s 19 godina, koji sada ima 32, i spremna sam da budem baka, a ne majka", rekla je Vergara tada.

Kako kaže Džo, taj razlog nije istinit.

Profimedia

"Pokušali smo da imamo porodicu u prvih godinu i po dana. Već u prvom mesecu veze smo imali veliki razgovor i rekao sam da ću razumeti ako je završila sa decom, obećao sam da nikada neću otići zbog toga. Sada me prikazuje kao da sam imao neku vrstu krize srednjih godina i da sam se nakon devet godina okrenuo i postavio ultimatum da učini nešto nezdravo za svoje telo", rekao je on za Men's Journal.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

1 d

Podeli: