Aktuelno 9

17.07.2024.

11:17

Pevačica se oglasila nakon katastrofalnog izvođenja himne: "Neću da lažem" VIDEO

Ingrid Andres je odgovorila na kritike zbog njenog neuigranog izvođenja državne himne pre derbija u Major ligi bejzbola.

Izvor: B92.net

Pevačica se oglasila nakon katastrofalnog izvođenja himne: "Neću da lažem" VIDEO
Danielle Del Valle/Profimedia

Podeli:

Ova 32-godišnja kantri pevačica objavila je na svojim društvenim mrežama da je bila pijana tokom lošeg izvođenja himne u Teksasu u ponedeljak uveče i da će ići na rehabilitaciju.

"Neću da lažem, sinoć sam bila pijana", napisala je u izjavi objavljenoj na X.

"To nisam bila ja sinoć", nastavlja se u izjavi. "Izvinjavam se MLB-u, svim navijačima i ovoj zemlji koju toliko volim zbog tog izvođenja. Reći ću vam koliko je rehabilitacija. Čujem da je super zabavno."

Na društvenim mrežama su se pojavile spekulacije da se pevačica borila sa ne samo problemima sa mikrofonom u ušima tokom svog nastupa, koji je počeo nespretno, naprezala se zbog visokih tonova. Mnogi su je nazvali jednom od najgorih izvođenja himne koje se čulo pre velikog profesionalnog sportskog događaja, a neki su je upoređivali sa Fergijevim katastrofalnim džez izvođenjem pre NBA Ol-Star utakmice 2018.

Inače, Ingrid je zaradila je četiri nominacije za Gremi tokom svoje karijere, uključujući najboljeg novog izvođača u 2021. godini. Bila je na solo turneji i pored umetnika kao što su Stivi Niks, Kit Urban i Tim Mekgrou.

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: