Aktuelno 8

17.07.2024.

10:26

Afrikanka u šoku koliko je toplo u Srbiji VIDEO

Paklene vrućine u Srbiji danima izazivaju brojne probleme svima, na ogromne temperature žale se mnogi, a među njima su i brojni stranci.

Izvor: B92.net

Afrikanka u šoku koliko je toplo u Srbiji VIDEO
Shutterstock/F01 PHOTO

Podeli:

Društvene mreže prepune su snimaka iz glavnog grada i komentarisanja nesnosnih vrućina, među mnogobrojnim snimcima, posebno se istakla jedna devojka iz Ugande, koja je izjavila da je u Srbiji prvi put iskoristila kremu za sunčanje.

"Topim se, ljudi, topim se! Imam so na licu. Danas sam prvi put koristila kremu za sunčanje. Nikada u životu je nisam koristila, jer zašto bih je koristila?!", uzbuđeno je govroila devojka u svom videu na Tik Toku i dodala:

"Danas mi je sestra, koja je u Ugandi, rekla da ne može da izlazi napolje jer je 26 stepeni. Danas je u Mbarari, koji je moj grad u Ugandi, 26 stepeni. Rekla sam joj da je ovde u Beogradu 39 stepeni, ona nije mogla da veruje! Iskreno, nikada nisam iskusila ovakve vrućine...", na srpskom je pričala Afrikanka. 

"Držaću ti suncobran da se ne istopiš", "Prelepa si", neki su od komentara oduševljenih Srba lepotom ove devojke, dok su drugi komentarisali da nikada nisu osetili ovakve nesnosne vrućine.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: