Aktuelno 4

17.07.2024.

17:50

Manekenka preživela stravično zlostavljanje: "Sećam se svega i posle 7 godina"

Televizijska zvezda i manekenka Kejti Prajs otkrila je da je bila seksualno zlostavljana čak tri puta.

Izvor: B92.net

Manekenka preživela stravično zlostavljanje: "Sećam se svega i posle 7 godina"
Profimedia

Podeli:

Kejti Prajs je u razgovoru za Dejli mejl otkrila potresne detalje iz svog života.

Kako je ispričala, prvi put je bila zlostavljana sa sedam godina, drugi put je to učinila poznata ličnost, dok se treći put dogodio pred njenom decom.

"Čak i nakon svih ovih godina sećam se njegovih riđih pegica. Vidim ih jasno kao dan... Ako zatvorim oči, mogu da vidim njegovu ćelavu glavu s pramenovima riđe kose", rekla je Kejti Prajs.

Policija nikada nije pronašla ovog počinitelja.

Drugi put je Kejti zlostavljala neka javna ličnost, ali nije želela da otkrije ko.

"Iako želim da se to zna, neću ga ovde imenovati", rekla je ona.

Treći put se dogodio u Južnoj Africi 2018. godine kada je snimala rijaliti My Crazy Life. Tamo je bila sa sinom i ćerkom koji su imali 13 i 11 godina. Hteli su da idu na safari, a u povratku su ih sačekali otmičari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

"Njihove su ruke bile svuda po meni, u meni i dole u mojim pantalonama. Samo sam ponavljala: ‘Skini se s mene, siđi s mene! Nemam ništa!‘ Ali uzeli su mi sve, sav nakit koji sam imala i sat", rekla je Kejti i dodala da je s njom tada bio i njen prijatelj koji je pokušao da je odbrani.

"Pokušavao je da ih pretuče, ali bilo ih je toliko da su oni počeli tući njega. Bilo je užasno. Odjednom je bilo krvi svuda. Nil je bio nokautiran, a vrištanje nas ostalih je bilo zaglušujuće. Izraz potpunog straha na licima moje dece nešto je što nikada neću zaboraviti. Kada vidite da vaša deca žive horor priču i ne možete je zaustaviti, to vas proganja", istakla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Kejti je kasnije završila na rehabilitaciji, imala je suicidne misli i još uvek joj je teško da priča o tome. Sve što je preživela pretvoriće u knjigu "This is Me: The High Life. The Dark Days. The FULL story".

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Posle Ukrajine, sledeća je...

Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je danas u Kišinjevu da bi Moldavija mogla da bude "sledeća na redu" ukoliko Ukrajina padne i da podrška Ukrajini garantuje njen opstanak.

13:34

17.9.2024.

1 d

Podeli: