Aktuelno 1

17.07.2024.

8:20

Rasplakao svet: Lekar otkrio kako je Šenon Doerti provela poslednje trenutke života

Šenon Doerti je preminula pre nekoliko dana nakon višegodišnje borbe s karcinomom.

Izvor: B92.net

Rasplakao svet: Lekar otkrio kako je Šenon Doerti provela poslednje trenutke života
Profimedia

Podeli:

Zvezda serije Beverli Hils Šenon Doerti preminula je nakon devet godina velike borbe s karcinomom. Glumica je često u intervjuima govorila o svojoj bolesti, a njeni prijatlji kažu da je osetila da je kraj blizu.

U trenutku kada je shvatila da je smrt blizu, želela je da olakša svojoj majci, pa je tako rasprodala svu imovinu, a njen lekar je otkrio i kako su izgledali njeni poslednji dani.
 

Onkolog Lorens D. Piro istakao je da Šenon u poslednjim trenucima života nije imala bolove i bila je jako spokojna. Uz nju je bila porodica i njen pas Bouvi.

Profimedia

"U poslednjih nekoliko sati bila je na mestu gde joj je bilo veoma udobno, spavala je, bila okružena nekim od njoj veoma bliskih prijatelja. U sobi je bilo nekoliko njoj bliskih osoba koje su joj pružale pažnju i podršku. Bilo je tmurno i tužno, ali lepo i s puno ljubavi. Najteže u vezi sa ovim je to što Šenon nije bila spremna da ode, jer je volela život", rekao je lekar, prenosi Pipl (People).

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni haos: Udari na čak 15 oblasti

Ukrajinski premijer Denis Šmihal izjavio je da je Rusija jutros u napala 15 oblasti u Ukrajini bespilotnim letelicama, krstarećim raketama i hipersoničnim raketama Kinžal, a da je na meti bila energetska infrastruktura.

10:52

26.8.2024.

1 d

Podeli: