Aktuelno 4

17.07.2024.

8:03

Kolege se žale na Timotija Šalamea: "Ponaša se kao diva, toksično je"

Glumca Timotija Šalamea često nazivaju omiljenim i zlatnim dečkom Holivuda. Poznat je po brojnim velikim filmskim ulogama i upečatljivim modnim izjavama i crtama lica.

Izvor: Index.hr

Kolege se žale na Timotija Šalamea: "Ponaša se kao diva, toksično je"
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

Ali izvori iz filmske industrije koji su blisko sarađivali sa Šalameom na predstojećoj biografiji Boba Dilana,  tvrde da se glumac ponaša kao "diva", piše Dejli mejl.

Istakli su da je raspoloženje na setu bilo "toksično".

"Nismo smeli da uspostavimo kontakt očima sa njim niti da mu se predstavimo" istakli su.

Šalame je jednom prilikom navodno pobesneo i uvredio asistenta produkcije koji je, fotografišući pomračenje Sunca 8. aprila 2024, slučajno uhvatio glumca u kadru.

Zatim je čuvar na snimanju pretražio njen telefon i naterao je da izbriše sve fotografije. Samo 20 minuta kasnije, Šalame je navodno primorao producente filma da pošalju e-poštu celoj ekipi i glumcima zabranjujući upotrebu mobilnih telefona u blizini glumca.

Podsetimo, Timoti Šalame se proslavio ulogom u drami "Zovi me svojim imenom" iz 2017. godine, a za samo sedam godina postao je najtraženiji mladi glumac Holivuda. 

Šalame je oborio rekord koji je pre njega držao samo jedan glumac. Naime, zahvaljujući glavnim ulogama u filmovima Dina i Vonka, Šalame se pojavio u dva blokbastera zaredom u manje od osam. meseci. Džon Travolta je to učinio pre njega.


 

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni haos: Udari na čak 15 oblasti

Ukrajinski premijer Denis Šmihal izjavio je da je Rusija jutros u napala 15 oblasti u Ukrajini bespilotnim letelicama, krstarećim raketama i hipersoničnim raketama Kinžal, a da je na meti bila energetska infrastruktura.

10:52

26.8.2024.

1 d

Podeli: