Aktuelno 10

16.07.2024.

11:21

Bivša žena Ivaniševića progovorila o paklu koji proživljava: "Goran me je hvatao za vrat i gušio..."

Bivša supruga Gorana Ivaniševića ekskluzivno je za hrvatski Nacional govorila o pristrasnosti institucija i porodično-pravnoj hajci koju Goran vodi protiv nje.

Izvor: Nacional.hr/ Berislav Jelinić

Bivša žena Ivaniševića progovorila o paklu koji proživljava: "Goran me je hvatao za vrat i gušio..."
Profimedia

Podeli:

Tatjana Dragović, poznata hrvatska manekenka i poslovna žena, bivša supruga proslavljenog hrvatskog tenisera Gorana Ivaniševića, sa kojim ima dvoje dece, dala je krajem prošle nedelje ekskluzivan, opširan intervju za Nacional.

Ona je govorila o, kako navodi, užasu sa kojim se suočava poslednjih godina zbog agresivne porodične i pravne hajke koju Goran Ivanišević vodi protiv nje kako bi joj potpuno zatrovao odnose sa decom koju dele i oteo joj svoj stan u Dalmatinskoj ulici u centru Zagreba, jedinu nekretninu u čijem je vlasništvu, na osnovu ugovora o raspodeli njihove višemilionske bračne imovine, dobila Tatjana Dragović.

Nacional piše da se Tatjana Dragović oseća nepravedno stigmatizovano, a takođe je duboko razočarana jer joj se čini da su hrvatske institucije, javnost i većina hrvatskih medija nezainteresovani za, u najmanju ruku, duboko nemoralno, a ponegde i segmenti, pravno sumnjivo ponašanje Gorana Ivaniševića.

Suočena sa nekoliko sudskih postupaka koje je protiv nje i njene ćerke Amber Marije pokrenuo Goran Ivanišević, do sada je izbegavala da o tome javno govori. Pogotovo da se ionako pristrasno ponašanje pojedinaca unutar hrvatskih institucija ne bi okrenulo protiv njih. Ali nedavno se predomislila jer je tokom pokušaja pomirenja sa Goranom Ivaniševićem u sporu oko pomenutog stana u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu, shvatila da je Ivanišević tim pomirenjem nameravao da ubedi sopstvenu ćerku, da tajno i na prevaru preuzme stan u kome živi Tatjana Dragović sa porodicom.

Na vrhuncu ovih bizarnih događaja, Tatjana Dragović se suočila sa zlokobnim uznemiravanjem. Pre nekoliko nedelja, tokom tri uzastopne noći, nepoznate osobe su joj pozvonile na vrata tog stana, što ju je uplašilo. Uzela je snimak nepoznatih muškaraca sa nadzorne kamere i odlučila da ove nedelje prijavi incident policiji, jer smatra da je povezan sa krajnjim ciljem Gorana Ivaniševića da je iseli iz tog stana iako ima doživotno pravo na život. tamo.

Tatjana Dragović je u intervjuu za Nacional govorila o pravnom nasilju koje je prema njoj činio Goran Ivanišević i pristrasnosti hrvatskih institucija. Dodatno je bila motivisana za razgovor nakon što je konačno, pre nekoliko dana, videla rešenje Opštinskog državnog tužilaštva po prijavi protiv Gorana Ivaniševića zbog nasilja u porodici...

Zbog svega toga, Tatjana Dragović je konačno odlučila da javno progovori o postupcima Gorana Ivaniševića, koji uništavaju njen odnos sa njihovom decom, ali i o nasilju u porodici Gorana Ivaniševića, koje je dugo ćutala u nastojanju da sačuva iole normalne odnose. sa bivšim mužem i za dobrobit dece.

Tajana Dragović opisala nasilje koje je trpela od Gorana Ivaniševića

"Pre nekoliko dana, oko tri sata ujutru, dvojica nepoznatih muškaraca agresivno su pozvonila na vrata stana u Dalmatinskoj ulici u kojem živim sa porodicom. Zvono me je probudilo i užasno sam se uplašila. Naravno, u to doba noći niko ne očekuje posetioca i nisam imala želju da otvorim vrata. Kada sam videla te nepoznate muškarce na video sistemu, znajući da moje dete od devet godina spava u susednoj sobi, noge su mi bukvalno bile odsečene.

U naredna dva dana to se ponovilo, ali su bili oprezniji kako se njihova lica ne bi pojavila u dometu kamere. Tako sam uspela da izvučem i sačuvam prvi snimak, odnosno njihovu fotografiju, gde se njih dvoje vrlo jasno vide. Taj događaj povezujem sa drugim agresivnim ispadima i sudskim napadima mog bivšeg supruga Gorana Ivaniševića, zbog kojih poslednje tri godine živim u stalnom strahu.

Značajno je da se ovaj incident dogodio u vreme kada je naša ćerka Amber Marija mom bivšem mužu formalno poklonila, a faktički prodala, isti stan u Dalmatinskoj ulici koji sam ja njoj dala, zadržavši pravo da u njemu uživa doživotno. Pa moguće je da je ta zvonjava usred noći označila početak procesa zastrašivanja sa ciljem da me izvuku iz tog stana. Osim tog stana, druge imovine nemam.

Zato sam odlučila da sve ovo prijavim policiji, i da javno progovorim o traumi i užasu koji doživljavam zbog ponašanja Gorana Ivaniševića...", rekla je ona za Nacional.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: