Aktuelno 8

16.07.2024.

12:16

Kontroverznom paru zabranjuju ulazak u restorane: "Niko pristojan to ne može da prihvati"

Ugostitelji žele da zabrane ulazak u restorane Bjanki Cenzori i Kanjeu Vestu.

Izvor: B92.net

Kontroverznom paru zabranjuju ulazak u restorane: "Niko pristojan to ne može da prihvati"
Profimedia

Podeli:

Kontroverzni par Bjanka i Kanje su poznati po specifičnom odevanju, a Bjanka vrlo često dolazi na javna mesta skoro pa potpuno gola.

Poslednji autfit za ručak u Los Anđelesu je dodatno privukao pažnju iako više i nije novost kada se ona pojavi oskudno odevena.
 

Kako prenosi Daily Mail, ugostitelji žele da zabrane ovom paru ulazak u restorane.

Profimedia

"Ako sam ja vlasnik bilo kojeg objekta u koji ovaj par namerava da uđe, reći ću im, zbog poštovanja prema mojim gostima, da im nije dozvoljen ulazak", poručio je jedan ugostitelj. "Kako ijedan pristojan restoran može prihvatiti mušteriju koja to nosi? Čak i supermarketi leti imaju natpise koji savetuju da se majice moraju nositi iz higijenskih razloga jer muškarci znaju doći bez majice u kupovinu", tvrdi drugi, a kako prenosi Daily Mail, s njima su se složili i brojni drugi ugostitelji.

BACKGRID USA/Profimedia

"Pre vam je bio odbijen ulazak u restoran zbog pravila odevanja ako niste nosili kravatu. Kako su se vremena promenila, sada možete da uđete i večerate gotovo goli", poručuju. "Nijedan vlasnik restorana koji poštuje sebe ne bi smeo da im dopusti da uđu tako odeveni, osim ako unapred ne plate rezervaciju celog restorana tako da je to onda njihovo privatno mesto", dodali su drugi.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: