Aktuelno 10

15.07.2024.

16:19

Pevačica podržala Englesku na EURO, pa napravila veliku grešku: "To je jadno" FOTO

Pevačica Kejti Peri jedna je od mnogobrojnih poznatih ličnosti koje su podržale Englesku u proteklom finalu Evropskog prvenstva.

Izvor: B92.net

Pevačica podržala Englesku na EURO, pa napravila veliku grešku: "To je jadno" FOTO
Profimedia

Podeli:

Evropsko prvenstvo u fudbalu je završeno, Engleska je izgubila od Španije, a brojne poznate ličnosti su prethodnih dana javno pružale podršku svojim reprezentacijama.

Jedna od njih je i pevačica Kejti Peri koja je iz neznanja stavila sasvim pogrešnu zastavu u objavi u kojoj je bodrila Engleze, pa tako, umesto da prikupi simpatije navijača, navukla je veliki gnev na društvenim mrežama.
 

"Fudbal se vraća kući", napisala je pevačica i stavila zastavu Ujedinjenog Kraljevstva, čime je napravila katastrofalnu grešku.

Njena objava je ubrzop sakupila desetine miliona pregleda.

"Engleska zastava nije isto što i zastava Ujedinjenog Kraljevstva", "Sledeći put pokušaj pokušaj da upotrebiš ispravnu zastavu", "Poprilično sam siguran da ostatak Ujedinjenog Kraljevstva neće navijati za Englesku", "Očito ti nije stalo - čak si i zastavu pogrešila. Prestani da koristiš trendove da bi bila relevantna. To je jadno", "Upravo si izgubila obožavatelja", samo su neke od reakcija nezadovoljnih obožavatelja.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: