Aktuelno 15

15.07.2024.

8:50

Šumaher priznao da je gej: Fotografija sa dečkom šokirala ceo svet FOTO

Ralf Šumaher, nekadašnji vozač Formule 1, javno je priznao da je gej.

Izvor: Mondo

Šumaher priznao da je gej: Fotografija sa dečkom šokirala ceo svet FOTO
Profimedia

Podeli:

U nedelju je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj je sa partnerom Etjenom, okrenutim od kamere, uz ispisane reči: "Najlepša stvar u životu je kada imate pravog partnera kraj sebe, sa kojim možete da podelite sve". 

Ralfova bliska prijateljica, nemačka glumica Karmen Gejs, odmah je odgovorila na njegovu objavu  i podržala nekadašnjeg vozača Džordana, Vilijamsa i Tojote.

"Volim vas obojicu. Imaš najboljeg partnera, Etjene, koga možeš da zamisliš. Posle dve godine možete da podelite svoju ljubav sa svetom. Poznajem Ralfa više od 25 godina i uvek mi je pružao veliku radost", napisala je ona.

Mlađi brat slavnog Mihaela Šumahera (55), pobednik u šest trka Formule 1, bio je u braku sa nemačkim modelom i glumicom Korom Šumaher (devojačko Brinkman) od 2001. do 2015. godine. Imaju sina Davida Šumahera (22), koji je takođe u auto-moto sportu i vozi automobile, za razliku od svog brata od strica Mika Šumahera, Mihaelovog sina, koji je rezervni vozač Mercedesa u Formuli 1, prenosi Mondo.

Razvod Šumaherovih je 2015. bio buran, jer su se borili za starateljstvo nad sinom koji je tada imao 14 godina. Takođe, borili su se i za Ralfovo bogatstvo, tada procenjeno na 100 miliona evra i završili su spor pred sudom poravnanjem, prema kojem je Kori pripalo šest miliona evra, kao i porodični dom u Berghajmu.

Dok se svetska javnost već 10 i po godina veoma interesuje za stanje Mihaeela Šumahera, teško povređenog na skijanju u decembru 2013, Ralf je nakon razvoda započeo novu karijeru - kao ambasador Laureus fondacije, koja dodelju najprestižniju nagradu u sportu od 2011. godine (ove je dobitnik bio Novak Đoković u Madridu).

Podeli:

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: