Aktuelno 6

14.07.2024.

21:14

Oglasila se Alisa Milano nakon smrti Šenon Doerti: "Imale smo komplikovan odnos..."

Holivudska glumica Alisa Milano oprostila se od koleginice Šenon Doerti, koja je preminula posle duge borbe sa rakom, a sa kojom godinama nije bila u dobrim odnosima.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Oglasila se Alisa Milano nakon smrti Šenon Doerti: "Imale smo komplikovan odnos..."
Profimedia

Podeli:

"Nije tajna da smo Šenen i ja imale komplikovan odnos, ali u suštini ona je bila osoba koju sam duboko poštovala i kojoj sam se divila. Bila je talentovana glumica, koju su mnogi voleli, a svet je manje mesto bez nje. Moje saučešće svima koji su je voleli", rekla je poznata glumica.

Alisa je pre nekoliko godina progovorila o svojoj vezi sa koleginicom Šenon Doerti, nakon godina napetosti između njih.

48-godišnja Alisa je tada priznala da se, iako se u početku nisu slagale, njihov odnos poboljšao tokom godina.

"Rekla bih da je naš odnos sada srdačan. Preuzimam odgovornost za veliki deo tenzija koje su se desile među nama. Mislim da je veliki broj naših sukoba nastao jer sam je smatrala konkurentom, a ne sestrom. I to je upravo zbog sestrinske veze serije osećam krivicu zbog svoje uloge u svemu ovome", priznala je Milano za Entertainment Tonight.

Možda vas zanima

Kada je Šenon Doerti, 50, 2015. godine dijagnostikovan rak dojke, Alisa ju je kontaktirala.

"Kada sam čula za njenu dijagnozu, nazvao sam je. I slala sam joj poruku svakih nekoliko meseci samo da je proverim. Poštujem je. Ona je sjajna glumica, koja toliko voli svoju porodicu i voleo bih da imam samopouzdanja da to budem razumeli u vreme kada smo snimali zajedno", dodala je glumica.

Zbog neslaganja sa Alisom, Šenon je napustila seriju 2001. godine, posle tri sezone, a njen lik je ubijen.

Krajem prošle godine, njena koleginica Holi Mari je tvrdila da je producent emisije Džonatan Levin priznao da je Alisa razlog zašto je Šenen napustila emisiju nakon tri sezone.

Možda vas zanima

"Bilo je ili jedno ili drugo. Alisa nam je rekla da će to biti ona ili Šenon, a Alisa je zapretila da će nas tužiti zbog neprijateljskog radnog okruženja", rekla je glumica.

Činilo se da je Šenon bila šokirana optužbama jer se ne seća da je ikada bila zla prema svojoj koleginici. Milanova je vrlo kratko prokomentarisala celu situaciju, otkrivši samo da je tužna.

"Znala sam da će to izaći na ovaj ili onaj način i želim da odgovorim promišljeno. Samo ću reći da sam tužna. Ali ne tužna zbog sebe ili svog života ili kako to utiče ili ne utiče na moj život."

Otkrila je da je najviše rastužuje toksičnost koja se nastavila posle emisije decenijama kasnije.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: