Aktuelno 9

14.07.2024.

18:48

Kejt Midlton uručila trofej Đokoviću, on joj se poklonio: "Čast je biti u njenom prisustvu" FOTO

Princeza Kejt Midlton ipak se pojavila na ovgodišnjem finalu Vimbldona te svečano uručila trofej pobedniku - Karlosu Alkarazu.

Izvor: B92.net

Kejt Midlton uručila trofej Đokoviću, on joj se poklonio: "Čast je biti u njenom prisustvu" FOTO
John Walton/PA via AP

Podeli:

Kao i svake godine, princeza od Velsa prisustvovala je prestižnom teniskom turniru, uprkos svojoj bolesti. Ona se danas na Vimbldonu pojavila u ljubičastoj haljini i sa širokim osmehom, a izgledala je tako da niko ne bi ni pomislio da boluje od raka.

Možda vas zanima

Dočekana je aplauzom i ovacijama po dolasku, kao i kada je uručivala trofej mladom španskom teniskom asu. 

John Walton/PA via AP

Ona mu je tom prilikom čestitala na veličanstvenoj pobedi koja će se pamtiti generacijama. Trofer za vice šampiona dodelila je i srpskoj legendi tenisa, Novaku Đokoviću, a njihov susret na terenu nije bio samo sportski duel već i oda časti talentu i nepredvidivosti sporta.

Možda vas zanima

Povratak u stilu

Kejt Midlton će predati trofej pobedniku Vimbldona

Princeza od Velsa Kejt Midlton prisustvovaće sutra muškom finalu na Vimbldonu i predaće trofej pobedniku turnira, Novaku Đokoviću ili Karlosu Alkarazu, saopštila je danas Kensingtonska palata.

14:45

13.7.2024.

96 d

Novak se pri uručivanju trofeja poklonio Kejt, odavajući joj time čast i zadovoljstvo.

"Čast je biti u njenom prisustvu. Rekao sam da je dobro videti je dobrog zdravlja. To su pozitivne vesti za sve u ovoj zemlji, ali i za Vimbldon da ima njeno veličanstvo tu sa porodicom. Znam da su ona i njena sestra igrale tenis dugo, tako da poštuju i dive se igri. Takođe, razumeju tenis. Sjajno je imati takvu podršku od kraljevske porodice", rekao je Novak.

AP Photo/Alberto Pezzali

Podsetimo, Kejt Midlton je danas, zajedno sa svojom ćerkom, princezom Šarlot, prisustvovala finalnom meču Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: