Aktuelno 3

14.07.2024.

16:02

Tužne sudbine prate glumce serije "Beverli Hils"

Glumica Šenon Doerti umrla je u subotu, 13. jula u 54. godini, potvrdio je njen predstavnik za medije.

Izvor: 24sata.hr

Tužne sudbine prate glumce serije "Beverli Hils"
Profimedia

Podeli:

Glumica, poznata po ulozi Brende Volš, u popularnoj seriji "Beverli Hils 90210", već nekoliko godina se borila sa rakom. Rak dojke joj je dijagnostikovan 2015. godine, a prošle godine je saznala da je metastazirao. Mozak se proširio zatim na kosti. 

Popularna serija Beverli Hils 90210 obeležila je 90-e godine, ali glumce iz serije prati tragična sudbina.

Nezdrava ishrana dokrajčila je "zločestog dečka devedesetih" - Luka Perija

Možda vas zanima

Glumičinog partnera Dilana Mekeja u popularnoj seriji igrao je Luk Peri, koji je iznenada preminuo 4. marta 2019. godine u 53. godini od moždanog udara. Mekeja su često opisivali kao "lošeg dečka 90-ih", a svojim izgledom osvojio je obožavatelje serije i tako postao njihova prva simpatija. 

Još 2015. godine, tokom rutinskog pregleda, Peri je otkrio da ima predtumorske izrasline na debelom crevu. Tada je pristao na operaciju koja mu je spasila život, a kasnije je isticao značaj preventivnih pregleda.

Profimedia/Mary Evans/AF Archive/Spelling Television


Nakon dijagnoze, glumac je promenio navike u ishrani, a popularnog glumca osudila jeipak na smrt nezdrava ishrana. 

Bogatašicu Tori prate dugovi: "Teško je prebaciti se sa zlatne kašike na plastičnu"

Dona Martin Silver se često mučila u školi zbog disleksije, a fraza "Dona Martin je diplomirala" postala je deo pop kulture. Naime, ona se suočila sa potencijalnom zabranom dodele diploma zbog kršenja školskih pravila, ali je zahvaljujući podršci drugarica uspela da završi srednju školu i diplomira. 

Donu je tumačila glumica Tori Speling (51), a mnogi su tada komentarisali da je ulogu u popularnoj seriji dobila zbog oca, koji je bio producent serije. Tokom desetogodišnjeg emitovanja serije, glumica je uspela da sebi obezbedi ugodan život, ali čim su se kamere ugasile, počeli su finansijski problemi. Kako bi se izvukla iz dugova, pokrenula je rijaliti šou 'Tori & Dean: In Love" 2007. godine i objavila nekoliko knjiga, piše Page Six.

Nikada nije bila dobra sa finansijama, pa se svojevremeno u memoarima našalila da je teško "kad odrasteš na zlatnoj kašičici preći na plastičnu". Prošle godine se razvela i od supruga Dina Mekdermonta (56) i tada je živela u kamperu sa njihovo petoro dece, navodi Dejli mejl.

Sa suprugom Dinom, sa kojim je imala aferu dok je još bila u braku sa prvim mužem, upala je u ogromne dugove koji traju i danas.  Bili su u braku 18 godina, a i pre razvoda se pričalo da su Tori i Din imali probleme i svađe.

Profimedia/Mary Evans/AF Archive/Spelling Television


Krajem 2013. priznao je da je varao suprugu, koja je tada imala nervni slom. Supruga je, kako je rekao, često vikala na njega i bila neraspoložena, zbog čega je počeo da traži utehu u drugim ženama, ali se kajao. Kasnije je lečen u klinici za seksualne zavisnike. 

Tuča sa bandom i propali brakovi obeležili su plavog Stiva

59-godišnji Ijan Ziring proslavio se ulogom Stiva Sandersa u seriji Beverli Hils 90210, a u novogodišnjoj noći se potukao sa motociklističkom bandom. U glumčevom automobilu bila je i njegova desetogodišnja ćerka Pena. Tada je objavljen snimak na kojem se vidi kako Ziring izlazi iz automobila i udara motociklistu, nakon čega ga je napalo nekoliko ljudi, a jedan od njih je krenuo da nasrne na glumca motorom. 

Strani mediji su prvo preneli da je glumčev automobil udaren i da je zbog toga počeo da napada motocikliste. Nekoliko dana nakon događaja, Page Six je naveo da se prema novom snimku čini da banda nije napala glumca kako se veruje, već da je glumac izašao iz automobila i započeo napad. 

Pored toga, glumac iza sebe ima dva propala braka i dvoje dece. Od 1997. do 2002. bio je oženjen glumicom i bivšom Plejboj zečicom, Niki Šiler (53). Godine 2019. razveo se od svoje druge žene, Erin, nakon deset godina braka. Sa Erin je imao dve devojčice, Miju i Penu.

Možda vas zanima

Izgubila bitku sa kancerom

Preminula Šenon Doerti

Kako prenose svetski mediji, čuvena glumica Šenon Doerti preminula je u 53. godini.

14:47

14.7.2024.

64 d

Brojni problemi glumaca koji nisu ponovili uspeh iz serije

Džejson Pristli (54), koji je igrao brata Brende Volš u seriji Beverli Hils 90210, imao je problema sa alkoholom tokom serije.

52-godišnja Dženi Gart, koja je u seriji igrala Keli, imala je zdravstvenih problema koje je dugo skrivala od javnosti. Kasnije je otkriveno da boluje od osteoartritisa. Prošla je i dva razvoda, a trenutno je u trećem braku sa Dejvom Abramsom, od 2015. godine.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: