Aktuelno 3

14.07.2024.

17:50

Poznati pružili podršku Trampu: "On je najjača osoba koju sam sreo" FOTO

Kao što je poznato, juče je pokušan atentat na predsednika SAD, Donalda Trampa zbog čega je uznemirena svetska javnost.

Izvor: B92.net/avaz.ba

Poznati pružili podršku Trampu: "On je najjača osoba koju sam sreo" FOTO
Tanjug/AP Photo/Gene J. Puskar

Podeli:

Nakon što su svetski zvaničnici i političari, kao i Trampova deca Ivanka i Erik, izrazili podršku Donaldu, veliki broj zvezda se oglasio i uputio mu podršku, radujući se što je njihov predsednički kandidat preživeo bliski susret sa smrću.

Reper 50 Cent bio je među prvima koji se javno osvrnuo na ubistvo Donalda Trampa na predizbornom skupu u Pensilvaniji.

Možda vas zanima

"Znam ovu vibraciju. Sada smo svi u nevolji", napisao je on na Instagramu i podelio naslovnicu svog starog albuma "Get Rich Or Die Tryi"' sa umetnutom fotografijom Trampove glave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели 50 Cent (@50cent)

Upravo je ova fotografija postala jedan od simbola podrške Trampu i podelilo ju je nekoliko drugih zvezda, uključujući model Amber Rouz.

Takođe su se i mnogi influenseri su se oglasili i u porukama na društvenim mrežama, kao što je Logan Paul, koji je napisao:

"Preživeti atentat za nekoliko milimetara, a zatim zaustaviti svoje obezbeđenje kako bi mogao da podigne pesnicu i prkosi smrti je najjača stvar koju sam video u životu. Nadam se da su svi dobro", rekao je.

Možda vas zanima

Svet

Jezivi detalji: Policija bila upozorena? VIDEO

Jedan očevidac tvrdi da je upozorio policajce i rekao im da je video napadača kako se kreće po krovu zgrade nekoliko trenutaka pre pokušaja ubistva bivšeg predsednika Donalda Trampa na mitingu u Batleru, u Pensilvaniji.

15:15

14.7.2024.

64 d

Predsedničkom kandidatu SAD-a, na Instagramu se obratila i zvezda filmova 'Dozvola za ubistvo" i "Policajac manijak", Robert Dejvi.

"Pridružite mi se u molitvi za predsednika Trampa. Čovek koji je nepravedno demonizovan u meri koja nije viđena u prošlosti. On voli Ameriku, kao i mnogi od nas, ali je mnogo dao za našu zemlju", napisao je glumac.

Ranije su se oglasila i njegova deca Ivanka i Erik Tramp. On je za Page Six naglasio da je njegov otac "najjača osoba koju je sreo u svom životu", dok je Donaldova ćerka napisala:

"Hvala vam na ljubavi i molitvama za mog oca i za ostale žrtve današnjeg besmislenog nasilja u Batleru. Zahvalna sam Tajnoj službi i svim drugim službenicima za sprovođenje zakona na njihovim brzim i odlučnim akcijama danas. Nastavljam da se molim za našu zemlju. Volim te, tata, danas i uvek."

Podsetimo, nekoliko pucnjeva se čulo otprilike pet minuta nakon što je Tramp počeo svoj govor na skupu na otvorenom u gradu Batleru. Iz publike su se čuli krici. Jedna osoba u publici je poginula, a napadač je ubijen, dok je predsednički kandidat pobegao sa lica mesta sa povredom uha.

Policija je tvrdila da je snajperista bio postavljen stotinama metara od predsednika u zgradi izvan bezbednosnog kordona.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: