Aktuelno 20

13.07.2024.

11:17

Bajden postao meta sprdnje na internetu: Ova dva lapsusa skupo su ga koštala FOTO/VIDEO

Nedavno završeni NATO samit ostaće upamćen po neverovatnim lapsusima aktuelnog američkog predsednika Bajdena.

Izvor: Blic.rs

Bajden postao meta sprdnje na internetu: Ova dva lapsusa skupo su ga koštala FOTO/VIDEO
EPA-EFE/SARAH YENESEL

Podeli:

Na društvenim mrežama ne prestaju da se dele Bajdenovi lapsusi i mimovi koji pokazuju razlog zbog kojeg ga sve veći broj političkih saveznika poziva da se povuče iz trke za novi mandat šefa države.

Jedan od mnogobrojnih lapsusa Bajdena obeležio je ovogodišnji samit, kada je pokušao da preda reč ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom i to sledećim rečima: "Sada želim da dam reč predsedniku Ukrajine, koji ima toliko hrabrosti koliko i odlučnosti. Dame i gospodo, predsednik Putin", prenosi Blic.

Bajden nema nameru da se zaustavi, što pokazuje i pres konferencija koju je američki predsednik držao nakon samita NATO-a, kada je napravio još jedan lapsus.

Odgovarajući na pitanje novinara Rojtersa da li ima poverenja u Kamalu Haris, aktuelnu potpredsednicu SAD.

"Slušajte, ne bih izabrao potpredsednika Trampa da bude potpredsednik da nije kvalifikovana da bude predsednik, tako da počnimo s tim", izgovorio je Bajden.

Bajden postao predmet sprdnje na društvenim mrežama

Iako mimovi u kojima se ismeva američki predsednik nisu pojava novijeg datuma, deluje da njihovim kreatorima Bajden daje sve više materijala.

Novi lapsusi predsednika SAD dodatno će podstaći zabrinutost oko njegove mentalne sposobnosti i verovatno dodatno ugroziti njegovu predsedničku kampanju, navodi Rojters.

Podeli:

20 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: