Aktuelno 0

12.07.2024.

20:23

Slavna pevačica umalo ostala bez nosa zbog kokaina: "Plastični hirurg mi je spasio život"

Pevačica koja se proslavila 1970-ih kao članica rok benda Fleetwood Mac, Stivi Niks, priznala je da je razvila zavisnost od kokaina.

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Slavna pevačica umalo ostala bez nosa zbog kokaina: "Plastični hirurg mi je spasio život"
Profimedia

Podeli:

Ona ga je najpre koristila da "smiri živce" pre nastupa, dok joj je užurbani život ipak uzeo danak po njeno mentalno zdravlje.

O svojoj povremenoj upotrebi droga, koja je prerasla u zavisnost od kokaina, pevačica je govorila u svom nedavnom intervjuu u kojem je plastičnom hirurgu pripisala zasluge da joj je spasio život, prenosi The Mirror.

"Uspela sam da se spasem. Prošla sam kroz neke prilično strašne trenutke, ali sam se spasila... Preživela sam kokain", rekla je Niks, koja je insistirala da ne otkriva detalje svoje zavisnosti. Međutim, otkrila je da joj je plastični hirurg dao upozorenje nakon što ga je posetila radi operacije nosa 1986. godine.

Možda vas zanima

"Rekla sam mu: Šta misliš o mom nosu, a on je rekao: Pa, mislim da ćeš sledeći put kada budeš uzimala kokain, možda pasti mrtva", ispričala je pevačica, koja je, prema rečima plastičnog hirurga, imala rupu veličine novčića u nosu zbog dugotrajne upotrebe kokaina.

Hirurg je dodao da bi, ako ne prestane da koristi drogu, mogla da izgubi nos.

Kako prenosi The Mirror, Niks je rekla da su i ostali članovi benda Fleetwood Mac bili zavisni od droge, ali da je ona bila najgori zavisnik.

"Bila sam devojčica, bila sam krhka i konzumirala sam mnogo kokaina", rekla je.

Možda vas zanima

Posle upozorenja plastičnog hirurga, otišla je na rehabilitaciju, prepisali su joj lekove protiv bolova zbog kojih je 1993. godine ponovo završila na rehabilitaciji. Sada povremeno koristi marihuanu, samo kada piše pesme, ali ima granice.

"To je moja jedina mala stvar koju mogu da uradim. Koristim je kao alat i veoma sam pažljiva. Dobijem rezultate, ali da sam mislila da će to dovesti do nečeg užasnog, prestala bih", dodao je.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: