Aktuelno 4

11.07.2024.

11:17

Hit scena: Nole govorio o tome kako vaspitava decu, Jelena prevrtala očima VIDEO

Srpski teniser Novak Đoković, posle trijumfa na Vimbldonu, govorio je u intervjuu za Vimbldon o raznim temama.

Izvor: B92.net

Hit scena: Nole govorio o tome kako vaspitava decu, Jelena prevrtala očima VIDEO
Tajnug/ AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Podeli:

On se tako dotakao i svoje porodice i dece, jer mu je bilo postavljeno pitanje o njihovom vaspitanju i onoga "što on želi da vidi od njih".

Tada se Novak zahvalio na pitanju, pa dao odgovor.

Možda vas zanima

Probajte da ne zaigrate

"Novakovo kolo" VIDEO

Obračanje Novaka Đokovića publici nakon plasmana u četvrtfinale Vimbldona praćeno je reakcijama širom sveta, pa se nižu različite šale i fore nakon Novakovog "Guuuuud najt".

19:46

9.7.2024.

71 d

"Dobro pitanje... Pa, rekao bih da sam od dvoje roditelja ja onaj koji je odgovaran za aktivnost, sport, zdrav život. Uvek, evo, Jelena sad prevrće očima dok pričam, na to što ih podsećam da budu aktivni, da se bave sportom, ne mora tenis, neka budu aktivni. Pokušavam da ih vodim na tenis svakog dana, čak iako je meč, želim da budu tu sa mnom. Veoma su posebne prilike, nekoliko turnira godišnje mogu da osetim sa njima", rekao je Nole. Zatim je dodao:

"Oni vole Vimbldon zato što imaju zatvorene terene, imaju Orangi teren za trening, kad uđemo u drugu nedelju ima slobodnih terena gde mogu da igraju 10–30 minuta, tu je dosta dece, prijatelja drugih tenisera, to je sjajno iskustvo za njih. Zabavno je, imam ja kvalitetno vreme sa njima, a takođe, oni isto imaju", zaključio je najbolji teniser sveta.

Možda vas zanima

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: