Aktuelno 1

11.07.2024.

8:16

Snimanje filma u Londonu izazvalo haos

U Londonu se snima novi deo Bridžit Džons sa Rene Zelveger u glavnoj ulozi.

Izvor: Index.hr

Snimanje filma u Londonu izazvalo haos
Profimedia/BACKGRID UK

Podeli:

Produkcija je ovom prilikom zamolila stanovnike severnog dela grada da tokom snimanja izlaze i ulaze u svoje kuće u određeno vreme u kojem neće ometati snimanje, prenosi Dejli mejl.

Naravno, ovakva situacija nije mogla da prođe bez drame.

Glumcu Ramiju Maleku i muzičaru Hariju Stajlsu se ova pravila navodno nikako ne dopadaju, s obzirom da se snimanje odvija u blizini njihovih domova.

"Snimanje u ovom delu grada izazvalo je haos", rekao je britanskim medijima dobro obavešten izvor.

"Radi se o komšiluku u kojem žive zvezde poput Harija, Ramija, Rikija Džervejsa i Rouana Atkinsona, koji dobijaju poruke od produkcije da ne prestaju da snimaju. To ih izluđuje, kao da su taoci", dodao je on.

Rene Zelveger  i Hju Grant, koji je igrao Danijela Klivera  se vraćaju u franšizu.

Podsećamo, Grant se nije pojavio u trećem delu franšize iz 2016, uprkos tome što je njegov lik bio deo zapleta tog filma.

Kolin Firt, koji je igrao šarmantnog Marka Darsija u prva tri, navodno više nije u filmu, a radnja se odvija nakon što je Darsi ubijen u Sudanu i prati Bridžitin život kao udovice sa dvoje male dece.

Njenog novog partnera tumačiće Leo Vudol. Mnoge obožavateljke filmova Bridžit Džons najavile su bojkot četvrtog filma ako u njemu ne bude njihov omiljeni Darsi.
 

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Odlučeno: "Zbogom vinogradi"

Francuska, najveći svetski proizvođač vina, obezbedila je sredstva Evropske unije u iznosu od 120 miliona evra za uklanjanje svojih vinograda zbog slabije globalne potražnje za vinom.

19:10

4.10.2024.

1 d

Podeli: