Aktuelno 0

10.07.2024.

8:06

Privatni istražitelj napisao knjigu o Džoniju Depu

Nekadašnji privatni istražitelj Pol Baresi nedavno je objavio knjigu "Johnny Depp’s Accidental Fixer" u kojoj je otkrio detalje intervjua...

Izvor: Jutarnji.hr

Privatni istražitelj napisao knjigu o Džoniju Depu
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO / POOL

Podeli:

Naime, obavio je razgovore sa oko stotinak ljudi koji su srčano branili holivudskog glumca od optužbi njegove bivše supruge Amber Herd.

Baresi je bio je angažovan od strane pravnog tima Amber Herd da iskopa potencijalne prljave tajne koje je skrivao Dep, ali je umesto toga naišao na veliko iznenađenje.

Baresi ističe da je bio zapanjen količinom nepokolebljive podrške glumcu i to u jeku uznemirujućih optužbi Amber Herd za zlostavljanje.

I dok je pravni tim slavne plavuše očekivao da će istražitelj doneti pregršt škakljivih informacija koje bi mogle da im posluže kao oružje na suđenju, on je ustanovio da Džoni Dep nema neprijatelje ili one koji ga doživljavaju kao "lošeg momka".

Pol kaže da je većina saradnika, poznanika i prijatelja Depa opisala kao "džentlmena".

Oni su takođe tvrdili da glumac zapravo gaji duboko "poštovanje i obožavanje" prema svim ženama, za razliku od Amberinih tvrdnji da ju je psihički i fizički zlostavljao.

Baresija je pravni tim Herdove prvi put angažovao u julu 2019, kako bi došao do potencijalno korisnih saznanja uoči oba suđenja za klevetu u SAD i Velikoj Britaniji.

On je napomenuo da je bio rešen da krene po "jasnu istinu o Depu", čak i ako njegova otkrića nisu bila ono što su advokati američke glumice želeli.

Baresi je akcentovao da je dobio instrukcije da se "udubi u život i istoriju Džonija Depa i da otkrije dokaze o njegovom navodnom zlostavljanju žena". No, kada je počeo da razgovara sa ljudima koji su bliski sa glumcem ili su nekada imali kontakt sa njim, naišao je na neverovatnu pozitvnu sliku o njemu.

Baresi je na kraju istrage bio zadivljen Depovim likom i delom i zaključio je da oseća "duboku empatiju prema njegovim borbama i trijumfima".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: