Aktuelno 8

09.07.2024.

13:56

Džejson Momoa zvanično razveden

Popularni glumac i miljenik mnogih žena širom sveta, Džejson Momoa i Lisa Bonet zvanično su razvedeni, prenosi AP News.

Izvor: Jutarnji.hr

Džejson Momoa zvanično razveden
EPA-EFE/VICKIE FLORES

Podeli:

Bonet, čije je zakonsko ime Lilakoi Mun, podnela je zahtev za razvod u januaru, a u dokumentima se navodi 7. oktobar 2020. kao datum kada se par razdvojio.

Možda vas zanima

Razvod je bio nesporan, a prema AP News-u, nijedno od njih neće dobiti finansijsku podršku. Naime, dogovorili su se kako će podeliti imovinu, te će imati zajedničko starateljstvo nad 16-godišnjom ćerkom i 15-godišnjim sinom.

Podsetimo, 44-godišnji Momoa je najpoznatiji po ulogama u filmu "Akvamen" i seriji "Igra prestola". S druge strane, Bonet (56) je biLA zvezda "Kozbijevog šoua", njegovog spin-offa "Drugačiji svet" i filmova "High Fidelity" i "Državni neprijatelj".

Možda vas zanima

Njihov brak je bio prvi za Momou, ali drugi za Bonet, koja je ranije bila udata za muzičara Lenija Kravica. Sa njim ima ćerku, glumicu Zoi Kravic.

Sada već bivši supružnici počeli su da se zabavljaju 2005. godine, pre nego što su se venčali na tajnoj ceremoniji u oktobru 2017. Momou su mediji poslednji put romantično povezali sa Eizom Gonzalesom kada su viđeni kako zajedno voze motocikl u Malibuu u Kaliforniji u julu 2022.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: