Aktuelno 6

09.07.2024.

9:17

Ubila majku, pa šokirala sve: "Nemate..." VIDEO

Džipsi Rouz Blanšar, devojka koja je u decembru puštena iz zatvora nakon što je organizovala ubistvo svoje majke, neprestano privlači pažnju na društvenim mrežama.

Izvor: Index.hr

Ubila majku, pa šokirala sve: "Nemate..." VIDEO
Profimedia

Podeli:

Jedan od njenih poslednjih komentara na TikTok-u postao je viralan.

Naime, ljudi stalno posećuju kuću u kojoj je Rouz živela sa majkom. Mnogi posetioci objavljuju slike kuće na društvenim mrežama.

U komentaru ispod jedne objave, Rouz je priznala da joj to jako smeta.

"Nemate poštovanja ni pristojnosti. U toj kući se dogodila tragedija i svi je posećujete kao da je Veliki kanjon", napisala je Rouz.

Ubila majku koja ju je zlostavljala

Rouz je dospela na naslovne strane nakon što je uhapšena sa tadašnjim dečkom Nikolasom Godejonom zbog ubistva svoje majke Klodin Blanšar, poznate kao Di Di. Ubistvo se dogodilo 2015. godine u Springfildu, u američkoj državi Misuri.

Prijatelji porodice Blanšar bili su šokirani kada su saznali za ulogu Rouz u ubistvu. Svi su do tog trenutka bili ubeđeni da devojčica ima fizički i psihički nedostatak i da boluje od niza bolesti, uključujući rak u terminalnoj fazi.

Istraga će kasnije pokazati da je Di Di prisilila Rouz da se pretvara da je invalid od malih nogu. Ona je rekla ljudima da je njena ćerka tinejdžerka mentalno ostala na nivou sedmogodišnjaka, a sve kako bi primala novčane naknade i poklone od dobrotvornih organizacija.

Rouz je na kraju prihvatila sporazum o priznanju krivice u kojem je priznala krivicu za ubistvo i osuđena na 10 godina zatvora 2016. Godejon, koji je brutalno izbo njenu majku dok se Rouz skrivala u kupatilu, osuđen je na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: