Aktuelno 3

08.07.2024.

16:08

Novi rat među Kardašijankama: Za sve je kriv poznati glumac

Rijaliti zvezda Kajli Džener je od prošle godine u vezi sa glumcem Timotijem Šalameom, ali, po svemu sudeći, nije sve tako bajno i sjajno.

Izvor: Jutarnji.hr

Novi rat među Kardašijankama: Za sve je kriv poznati glumac
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Kako strani mediji prenose, Kajli i Timoti od početka svoju vezu drže u privatnosti, a razlog za to je što Kajli ne želi da njihov odnos postane "spektakl".

Sve to smeta njenoj majci Kris Džener, koja je svojoj ćerki poručila da mora biti otvorenija sa svojom vezom. Takođe, Kris je izrazila želju da se Šalame pridruži porodičnom rijaliti šou "The Kardashians".

Za Dejli mejl se o celoj situaciji oglasio izvor blizak paru te rekao kako njihova veza funkcioniše zato što Kajli svog dečka ne tera da bude deo popularnog rijalitija, što se ne sviđa Kris.

"Kris bi volela da se Timoti svuda hvali sa Kajli, ali Kajli se bori protiv toga jer ne želi da od toga pravi veći spektakl nego što već jeste", rekao je izvor.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Odlučeno: "Zbogom vinogradi"

Francuska, najveći svetski proizvođač vina, obezbedila je sredstva Evropske unije u iznosu od 120 miliona evra za uklanjanje svojih vinograda zbog slabije globalne potražnje za vinom.

19:10

4.10.2024.

1 d

Podeli: