Aktuelno 0

05.07.2024.

14:35

Još jedna poznata ličnost umešana u smrt Metjua Perija

Još jedna poznata ličnost povezana je sa istragom o smrti Metjua Perija zbog droge, a novi izveštaj govori o njihovoj zajedničkoj zavisnosti.

Izvor: b92.net/InTouchWeekly.com

Još jedna poznata ličnost umešana u smrt Metjua Perija
Profimedia/David Acosta/Image Press Agency

Podeli:

"Šetajuća apoteka"

Još uvek neimenovana žena je navodno tvrdila da više ne koristi narkotike, već da je bila "hodajuća apoteka", prema izvoru. Navodno su se pojavile fotografije na kojima se vidi žena s Perijem u ordinaciji u kojoj su mu prepisivali ketamin. Njih dvoje bi se međusobno upućivali svojim lekarima da nabave lekove i često bi se jedno drugom poverili o svojim bitkama sa zavisnošću, tvrdi izvor.

Možda vas zanima

I ona je umešana?

Poznata glumica ispitana o smrti Metjua Perija

Advokat Bruk Miler dao je izjavu nakon što je ona ispitana o smrti Metjua Perija, koji je umro od posledica konzumacije ketamina i utapanja, piše magazin In Touch.

20:10

28.6.2024.

9 d

Istraga se bliži kraju

Više ljudi umešano u smrt Metjua Perija?

Policija veruje da bi "više ljudi" trebalo da bude optuženo u vezi sa iznenadnom smrću Metjua Perija prošlog oktobra, prenosi People.

12:03

26.6.2024.

12 d

Anonimna slavna ličnost je druga osoba povezana s Perijevom smrću nakon što je imenovana bivša supruga Čarlija Šina, Bruk Miler.

Pronađen u nesvesti

Možda vas zanima

Otkriveni detalji

Preokret u istrazi o smrti Metjua Perija

Istraga o smrti Metjua Perija nedavno je dobila novi zaokret nakon što je neimenovana slavna ličnost morala da preda svoj laptop i mobilni telefon policiji.

13:01

21.6.2024.

17 d

Podsetimo, glumac je 28. oktobra 2023. pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi svog doma u Los Anđelesu. Umro je od akutnog dejstva ketamina i utapanja, pokazala je njegova obdukcija. Glumac je imao slične količine ketamina u svom organizmu kao bolnički pacijent pod opštom anestezijom.

Glumac je ranije u više navrata otvoreno govorio o primanju terapije, tj. infuzija ketamina kao tretmana za lečenje depresije.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: