Aktuelno 5

04.07.2024.

21:18

Voštana figura sa likom Bijonse izložena u muzeju u Parizu FOTO

Bijonse (42) je dobila svoju dvojnicu u francuskom muzeju voštanih figura Grevin u Parizu.

Izvor: b92.net/24sata.hr

Voštana figura sa likom Bijonse izložena u muzeju u Parizu FOTO
Profimedia

Podeli:

U četvrtak su otkrili voštanu figuru pevačice u prirodnoj veličini. Njen francuska dvojnica u muzeju sedi u dugoj, lepršavoj haljini sa dubokim dekolteom. Voštana figura ima jednu ruku podignutu iza glave, a kosa joj je poređana u nežne talase.

Ovaj potez naišao je na opšte oduševljenje obožavalaca popularne pevačice.

Možda vas zanima

Bijonse je pre nekoliko godina dobila i voštanu figuru u muzeju Madam Tiso, ali je naišla na brojne žalbe. Naime, voštana figura je imala svetlu put, a iz muzeja su objasnili da je za to kriva kombinacija osvetljenja u muzeju sa svetlošću fotografskog blica.

Iako je muzej pokušao da popravi spornu figuru i promenio osvetljenje i stajling, mnogi tvrde da je pevačica "neprepoznatljiva".

Inače, Bijonse je nedavno objavila dugo očekivani album "Cowboy Carter" i oduševila svoje fanove. Za album se vezuju brojna poznata lica, poput Doli Parton, Vili Nelsona i Majli Sajrus, a potom se pevačica povukla sa scene.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Povlačimo vojsku

Američka vojska trebalo bi da završi u nedelju povlačenje celokupnog američkog osoblja iz nigerske vazdušne baze 101 u glavnom gradu zemlje Nijameju.

21:28

5.7.2024.

1 d

Podeli: