Aktuelno 18

04.07.2024.

21:52

Poznata glumica očajna: "Nemam čime da hranim decu, njihov otac kupuje verenici skupocene poklone"

Bivši glumački par Alis Evans i Joan Grifid okončali su 2021. svoj brak nakon 12 godina zajedničkog života, ali čini se da se njihov odnos dodatno pogoršao.

Izvor: Index.hr

Poznata glumica očajna: "Nemam čime da hranim decu, njihov otac kupuje verenici skupocene poklone"
Profimedia

Podeli:

Naime, kako piše britanski Daily Mail, Alis je optužila bivšeg supruga da joj od maja ne uplaćuje alimentaciju, zbog čega se našla u velikim finansijskim problemima.

Glumica tvrdi da ne može da plati stanarinu ni da priušti hranu zbog čega je prisiljena da koristi bonove za hranu kako bi prehranila svoju decu.

U pravnim dokumentima koje je 1. jula podneo njen advokat stoji da glumica ima potpuno starateljstvo nad zajedničkom decom, ali i da od njihovog oca u dva meseca nije primila nikakvu finansijsku potporu. 

Glumica takođe tvrdi da, dok ona jedva spaja kraj s krajem, Grifid sa svojom novom verenicom Bjankom Valas uživa u raskošnom životu, a glumac je navodno sebi i Bjanki kupio nove satove marke Rolex te joj poklonio skupoceni verenički prsten.

Velški glumac takođe je bio na globalnoj promotivnoj turneji povodom izlaska filma Bad Boys: Ride or Die, u kojem glumi, a na temelju svega toga Alis od suda zahteva da donese odluku kojom će suprug njoj i deci isplatiti zaostalu alimentaciju.  

"Alis podnosi zahtev za socijalnu pomoć jer ne može da izdržava sebe i decu. Ročište je najavljeno za nekoliko meseci i Alis neće moći da preživi bez primanja suprugove pomoći. Joan ima mogućnost plaćanja bračne potpore na temelju njegove veće finansijske sposobnosti i raskošnog načina života. Iz tih razloga Alis traži alimentaciju za decu", izjavila je njena advokatica Janina Verano.

Podsetimo, Evans i Grifid su razvedeni, ali starateljstvo i izdržavanje dece tek treba da dogovore na sledećim ročištima. Glumica je doživela životni krah pre tri godine nakon naizgled iznenadnog razvoda braka.

"Tužna vest. Moj voljeni muž/srodna duša 20 godina, Joan Grifid, objavio je da će napustiti svoju porodicu. Ja i naše ćerke smo jako zbunjene i tužne. Nismo dobile razlog osim da me 'više ne voli'. Žao mi je", napisala je  2021. na Tviteru.

Grifid, poznat po drami ITV-ja Liar i filmu Fantastic Four, izašao je u javnost 2021. s novom devojkom Bjankom Valas, glumicom koja je imala ulogu  u drami Harrow. Sada žive zajedno u Los Anđelesu.

Evans živi s njihovim ćerkama.

Alis je u junu 2022. pokrenula stranicu Go Fund Me tražeći 25.000 dolara kako bi platila račune. Grifid je tvrdio da su njene objave na društvenim mrežama lažne i da predstavljaju uznemiravanje te je tražio zabranu prilaska.

Evans veruje da ne može da govori o svojoj situaciji u medijima ili da objavljuje na društvenim mrežama jer bi to moglo da dovede do kršenja njene zabrane prilaska i do suđenja. U junu je ćerka Ela podnela zahtev za zabranu prilaska Grufuda, ali je zahtev povučen.

Podeli:

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Povlačimo vojsku

Američka vojska trebalo bi da završi u nedelju povlačenje celokupnog američkog osoblja iz nigerske vazdušne baze 101 u glavnom gradu zemlje Nijameju.

21:28

5.7.2024.

1 d

Podeli: