Aktuelno 2

05.07.2024.

8:03

Zvezde serijala "Pedeset nijansi" progovorile o svađi VIDEO

Iako se u medijima pričalo da su zvezde hit-serijala Pedeset nijansi, Džejmi Dornan i Dakota Džohnson u svađi, glumac je te glasine demantovao.

Izvor: Index.hr

Zvezde serijala "Pedeset nijansi" progovorile o svađi VIDEO
Profimedia

Podeli:

Na crvenom tepihu dodele nagrada Into Film Awards za Metro je otkrio kada je zadnji put razgovarao sa Dakotom.

"Dopisivao sam se s njom pre nekoliko dana", rekao je.

"Mislim da će ona biti u Londonu tokom sledećih nekoliko nedelja, pa ću pokušati sa njom i Krisom da odem na večeru", poručio je Džejmi.

Kris Martin, frontmen grupe Coldplay, Dakotin je dugogodišnji dečko.

I Dakota je ranije o kolegi govorila sve najlepše.

"Nikad nije bilo razdoblja kad se nismo slagali. Znam da je ovo mnogima čudno, ali on mi je kao brat. Volim ga puno", rekla je glumica za Vanity Fair.

Džejmi i Dakota glumili su u sva tri filma iz serijala Pedeset nijansi - Pedeset nijansi sive, Pedeset nijansi mračniji i Pedeset nijansi slobodniji, koji su objavljeni između 2015. i 2018. godine. Dakota je u intervjuu za Vanity Fair izjavila da ne bi prihvatila tu ulogu da je znala kako će izgledati snimanje.

"Ja sam jako senzualna osoba i kad me nešto zanima, želim saznati sve o tome. Zato sam i glumila u svim tim filmovima u kojima sam se skidala. Prijavila sam se za ulogu u dosta drugačijem filmu od onog koji smo na kraju snimili", ispričala je glumica.

"Bila sam mlada. Imala sam 23 godine. Bilo je zastrašujuće. Odjednom se sve pretvorilo u ludnicu. Bilo je jako puno neslaganja", priznala je Dakota.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: