Aktuelno 4

03.07.2024.

22:16

Planinari se potukli na popularnoj destinaciji: Razlog je bizaran VIDEO

Dva kineska para posvađala su se i potukla navodno zbog snimanja selfija. Tokom grupnog fotografisanja nisu mogli da se dogovore ko će gde stati.

Izvor: Dnevnik.hr

Planinari se potukli na popularnoj destinaciji: Razlog je bizaran VIDEO
Shutterstock/Vixit

Podeli:

Dva para snimljena su kako se tuku na posmatračnici na Tibetu navodno kako bi osigurali najbolje mesto za selfi dok su se penjali na Mont Everest.

Incident se dogodio 25. juna nakon što je turistički vodič zamolio grupu da zajedno poziraju za fotografiji na posmatračnici pored spomenika.

Snimka prikazuje dva para, navodno kineska, kako se svađaju ko će gde stajati, kako su svedoci rekli lokalnim medijima. Nakon verbalnog sukoba svađa je prerasla u tuču.

Na snimku se vide dvojica muškaraca kako se bore na podu. Jedna žena pokušava da odvuče jednog od muškaraca, a druga se pridružuje tuči te udara drugoga.  

Na mesto događaja stigla je i granična policija Everesta i prekinula tuču. Nije poznato je li iko od učesnika povređen, a svi su privedeni.

Istraga je u toku, prenio je The Independent.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

1 d

Podeli: