Aktuelno 2

03.07.2024.

16:19

Oni su heroji o kojima svi pričaju: "Pitao sam ženu da li je dobro, plačući mi je rekla..." VIDEO

"Tihi heroji", tako su poslednjih dana na društvenim mrežama nazvali radnike Gradske čistoće zato što su spasavali ljude iz poplavljenih automobila, tokom nevremena u Srbiji.

Izvor: Prva.rs

Oni su heroji o kojima svi pričaju: "Pitao sam ženu da li je dobro, plačući mi je rekla..." VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Svoj radni dan su započeli u šest ujutro i nakon što su očistili "prvu turu", otišli su da napune cisternu i vratili se na ulice da nastave sa čišćenjem. 

Radnik Gradske čistoće Vladimir Marković je spazio stariju ženu koja je pokušavala da izađe iz svog poplavljenog automobila. Bez razmišljanja je priskočio u pomoć i odveo je na ulicu, gde nije bilo toliko vode.

"Video sam auto u vodi i video sam staricu unutra. Kolega i ja smo stali, prišao sam, izvukao ženu, bila je pod stresom, nije stigla da se zahvali od šoka", ispričao je Vladimir za TV Prva.

Takođe, u pomoć je bez razmišljanja ženi priskočio i Sabuhan Krasnić. Ona se davila u bujici vode, on joj je pomogao da je izvadi iz vode. "Pitao sam da li je dobro, a ona mi je plačući rekla da joj stan poplavljen. Hteo sam da pomognem, ali nisam nažalost mogao, to je bilo strašno, nije imala pumpu, a morao sam dalje", kazao je Sabuhan.

Denis Brahimi je treći heroj koji je jednu ženu na leđima preneo preko pešačkog prelaza. "Nema tu mnogo razmišljanja, samo sam rekao da vam pomognem, ona je rekla može".

Sva trojica ističu da bi ponovo priskočili u pomoć kakva god da je situacija.

Ceo prilog pogledajte u nastavku:

Izvor: prva

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Ukrajina odbija

Ukrajina neće produžavati gasni sporazum sa Rusijom izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i dodao da su u toku pregovori o slanju prirodnog gasa iz Azerbejdžana u Evropsku uniju.

9:39

4.7.2024.

1 d

Podeli: