Aktuelno 23

03.07.2024.

11:50

Holivudska glumica ponovo pored Novaka FOTO

Glumica Rebel Vilson pratila je meč Novaka Đokovića na Vimbldonu, a nakon toga, iskoristila je priliku i da se fotografiše sa njim.

Izvor: B92.net

Holivudska glumica ponovo pored Novaka FOTO
Profimedia

Podeli:

Nakon što je Novak Đoković izvojevao pobedu na samom startu Vimbldona, i zakazao duel sa Džejkobom Finlijem, glumica Rebel Vilson iskoristila je priliku da se fotografiše sa njim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Fotografiju je na svom Instagram profilu objavio i Novak, koji je  u opisu fotografije napisao "Savršena fotka", i time pokazao da i on uživa u prisustvu poznate glumice.

Naime, Rebel je jedna od mnogobrojnih holivudskih ličnosti koja obožava Novaka Đokovića, a čini se i da ga prati često, jer je glumica prisustvovala i njegovim mečevima i na nekim drugim teniskim turnirima.

Ovo je samo jedna u nizu fotografija njih dvoje, jer je poznato da Rebel Vilson ne propušta Novakove mečeve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Podeli:

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Ukrajina odbija

Ukrajina neće produžavati gasni sporazum sa Rusijom izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i dodao da su u toku pregovori o slanju prirodnog gasa iz Azerbejdžana u Evropsku uniju.

9:39

4.7.2024.

1 d

Podeli: