Aktuelno 6

02.07.2024.

9:44

Zak Efron "neprepoznatljiv": "Šta mu se desilo sa licem" FOTO/VIDEO

Zak Efron zvezda je novog Netfliksovog filma "A Family Affair", a njegovo promenjeno lice ponovo je tema rasprava na mrežama.

Izvor: Klix.ba

Zak Efron "neprepoznatljiv": "Šta mu se desilo sa licem" FOTO/VIDEO
EPA-EFE/DAVID SWANSON

Podeli:

"A Family Affair" stigao je na Netfliks 28. juna, a Efron glumi zajedno sa Nikol Kidman. Reč je romantičnoj komediji.

Nije osvojio kritičare te na Rotten Tomatoes-u ima ocenu od 42 odsto, a razlog zbog kojeg se poslednjih dana priča o njemu jeste izgled Zaka Efrona.

Naime, glumac je ranije slomio vilicu zbog čega se podvrgnuo operaciji i u mnogome promenio izgled. Međutim, na društvenim mrežama su uvereni da nije samo vilica razlog drugačijeg izgleda.

Mnogi se pitaju šta mu se desilo, a neki smatraju da su pored spomenute operacije i estetski zahvati uzrokovali njegov drugačiji izgled.

Zak je ranije govorio o operaciji nakon ranijih glasina zbog njegovog izgleda. 2022. godine, holivudska zvezda je za Men's Health objasnio da je slomio vilicu dok je trčao kod kuće.

Glumac je otkrio da se okliznuo i udario u ugao fontane pre nego što se onesvestio, rekavši da mu je kost visila sa lica.

Dok se oporavljao od povrede, Zakovi mišići lica su postali preveliki pa je zatražio pomoć fizioterapeuta. Uprkos glasinama, Za je insistirao na tome da ga spekulacije ne uznemiravaju.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vojska je raspoređena: Novi rat počinje?

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je pojačano obezbeđenje državne granice, a određene trupe stavljene su u stanje visoke pripravnosti zbog intenziviranja ukrajinske vojske u pograničnim oblastima.

20:48

2.7.2024.

1 d

Podeli: