Aktuelno 0

02.07.2024.

8:48

Dženifer i Ben prodaju zajedničke stvari

Dženifer Lopez i Ben Aflek rešavaju se zajedničkih stvari usred priča o sve izvesnijem razvodu, a na red su došle i umetnine.

Izvor: Klix.ba

Dženifer i Ben prodaju zajedničke stvari
Profimedia

Podeli:

Pejdž siks prenosi da par prodaje umetnička dela iz svog doma vrednog 60 miliona dolara, koji je odnedavno takođe na tržištu usled glasina o njihovom razvodu.

Kako prenose, kolekcionari i zainteresovani kupci početkom juna su kupovali "umetnine i neke komade" koji su bili na prodaju iz kuće para.

Dženifer i Ben kupili su prostranu nekretninu prošle godine, da bi je stavili na prodaju godinu dana kasnije. Međutim, izvor je tvrdio da su hteli da zamene kuću jer nikada nisu bili zadovoljni njom.

"Ben nikad nije voleo kuću", rekao je insajder za magazin People prošlog meseca.

"Previše je daleko od njegove dece".

Nakon više od mesec dana nakon što su mediji objavili da Aflek i Lopez imaju bračnu krizu i ne žive više zajedno, izvor blizak paru rekao je za People da je Aflek uzeo svoje stvari i da je odlučio da se iseli zbog napetosti u braku.

Glumac već neko vreme živi u iznajmljenoj kući u Brentvudu, a svoje stvari iz zajedničkog doma pokupio je pre nego što se Lopez vratila sa putovanja iz Italije.

Par je poslednji put snimljen 26. juna u Holivudu, gde oboje imaju svoje kancelarije.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vojska je raspoređena: Novi rat počinje?

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je pojačano obezbeđenje državne granice, a određene trupe stavljene su u stanje visoke pripravnosti zbog intenziviranja ukrajinske vojske u pograničnim oblastima.

20:48

2.7.2024.

1 d

Podeli: