Aktuelno 3

01.07.2024.

10:12

Princa Harija je ovo izbacilo iz takta: "Ne može da veruje da je došlo do ovoga"

Princ Hari je rekao da je "uznemiren i emotivan" nakon što je video snimak proširene kraljevske porodice koja prisustvuje zvaničnim proslavama rođendana, ali stručnjak tvrdi da je verovatno prekasno za bilo kakvo potencijalno pomirenje.

Izvor: B92.net

Princa Harija je ovo izbacilo iz takta: "Ne može da veruje da je došlo do ovoga"
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

U nizu uočenih uvreda prema Hariju, uključujući njegovo odsustvo sa junske liste poziva u Trooping the Color, propušteni sastanak sa kraljem Čarlsom u maju i neuvrštavanje na listu gostiju njegovog bliskog prijatelja, venčanja vojvode od Vestminstera, mnogi dovode u pitanje njegovu nameru da se pomiri sa porodicom.

Bivša kraljevska dopisnica Bi-Bi-Sija Dženi Bond rekla je: "Da je Hari zaista želeo da se suoči sa svojom porodicom i popravi stvari, sigurno bi posvetio više vremena svojim nedavnim posetama kako bi njegov otac barem mogao da se dogovori da ga vidi."

Izvor je preneo časopisu Closer: "Ne može da veruje da je došlo do ovoga, a sada kaže da će preleteti i naterati ih da se suoče sa njim. On je ipak princ, oni su i dalje njegova porodica, i sviđalo se to njima ili ne, on odbija da bude odbačen po strani i dalje je slomljen i zbunjen načinom na koji se prema njemu ophodi kraljevska porodica."

Osoba koja poznaje situaciju otkrila je da se Hari izuzetno bori sa nemogućnošću da se "poveže" sa svojom nekada "voljenom" snajom Kejt Midlton.

Izvor je dodao: "On ne dobija novosti o svom ocu ili Kejtinom zdravlju, a čak ni osnovna komunikacija ne postoji."

Iako se nagoveštava da princ Hari možda planira povratak u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi popravio odnose sa kraljevskom porodicom, jedan stručnjak sumnja u verovatnoću toga s obzirom na vojvodin niz propuštenih uvertira, piše Mirror.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Društvo

MUP se hitno oglasio: Katastrofa stiže u Srbiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, izdao je upozorenje za Mionicu, večeras i sutra, za pojavu grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za kratko vreme.

13:50

1.7.2024.

1 d

Podeli: