Aktuelno 24

30.06.2024.

20:34

Kijanu Rivs nije praznih ruku otišao iz naše zemlje: Dobio je vredan poklon VIDEO

Holivudski glumac i gitarista Kijanu Rivs nastupio je na otvaranju Arsenal festa u Kragujevcu pre par dana, sa svojim bendom Dogstar.

Izvor: B92.net

Kijanu Rivs nije praznih ruku otišao iz naše zemlje: Dobio je vredan poklon VIDEO
Profimedia

Podeli:

On je tako dva dana proveo u Kragujevcu, a kući nije pošao praznih ruku. Naime, kako pišu domaći mediji, on je na poklon dobio sliku Hajdane Kostić iz Crne Gore poznate kao Hajdi. Njena dela su raskošnih boja. Ona je slikarka i ilustratorka iz Crne Gore.

Možda vas zanima

Radovi Hajdane Kostić nalaze se u privatnim kolekcijama kako regiona tako i u svetu, a sama je potvrdila ovu informaciju na svom Instagram profilu.

Inače, Kijanu je velikodušno dočekan u našoj zemlji, te su mu tako domaćice u Kragujevcu pripremile pravu gozbu. 

Možda vas zanima

"Ono što je bilo zanimljivo jeste da je tražio da proba šumadijsku kihinju. Naravno kako ovde ništa ne može da prođe bez masnog pečenja, sarmice, pasulj prebranac sa mesom, spremili su se i ti specijaliteti, ali se posle ispostovalo da je Kijanu vegan. Svakao u šumadijskim specijalitetima je ipak našao alternativu, pa nije ostao gladan u delu Srbije koji je poznat po dobroj, domaćoj tradicionalnoj hrani", rekao je tada za RINU jedan od očevidaca čitavog događaja.

Podeli:

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Podeli: