Aktuelno 6

30.06.2024.

17:09

Manekenka uhapšena nakon što je momku odgrizla jezik

Manekenka Adaia Lopez (26) dospela je u centar pažnje nakon skandala koji se dogodio u junu 2016. godine, nakon čega se verovalo da je pobegla na Tajland.

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Manekenka uhapšena nakon što je momku odgrizla jezik
Ilustracija, Shutterstock/kittirat roekburi

Podeli:

26-godišnja lepotica pronađena je u letovalištu Kosta Brava u blizini Barselone, a policija ju je uhapsila nakon anonimne dojave.

Idući na suđenje za nasilni osvetnički napad, ambiciozna španska manekenka je svojoj žrtvi ostavila probleme sa govorom i ukusom. Naloženo joj je da plati 50.000 funti odštete i odsluži 15 dana zatvora zbog ranjavanja svog 22-godišnjeg partnera, koji je identifikovan samo kao Aron. Međutim, lepotica se tada pretvorila u begunca i pobegla na Tajland.

Možda vas zanima

Adaia, koja je svog bivšeg upoznala preko interneta, branila se tokom suđenja i tvrdila da je delovala u samoodbrani nakon što je pretrpela nasilje u porodici koje je uključivalo i pokušaj utapanja. Ali, ipak je proglašena krivom jer je zubima odgizla deo Aaronovog jezika, pre nego što ga je ispljunula na zemlju, i nakon što ga je zamolila za "poslednji poljubac". To je imalo fatalne posledice po Arona, koji ima problema sa govorom i ostao je bez čula ukusa i sposobnosti da razlikuje slanu i slatku hranu.

Pomenuti napad se dogodio 26. juna 2016. godine, kada je Aron imao 40, a Adai samo 18 godina.

Advokat žrtve Pepe Rej tvrdio je prošle godine da je Adaia, nakon što je izgubila pravo na žalbu i osuđena, pobegla na Tajland, gde uživa na odmoru i time se hvali na društvenim mrežama.

Možda vas zanima

"Ovde imamo gospođu koja je počinila težak zločin, ostavila je nekoga bez jezika, a trenutno nije tamo gde bi trebalo da bude i to je u rukama pravde. Ona ima zatvorsku kaznu koja joj visi nad glavom", rekao je Rej tada, preneo je Daili Mail.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

23 h

Podeli: