Aktuelno 1

30.06.2024.

18:23

Kamila Kabeljo nikad provokativnija na nastupu: Sladoledi klizili po njenom telu VIDEO

Pevačica Kamila Kabeljo izvela je jedinstveni nastup na Glastonbury festivalu.

Izvor: B92.net

Kamila Kabeljo nikad provokativnija na nastupu: Sladoledi klizili po njenom telu VIDEO
EPA-EFE/ANDY RAIN

Podeli:

Kabeljo je izvela dosad neviđeni, provokativni nastup sa sladoledima koji su završili po celom njenom telu. Neki su bili zbunjeni ovim performansom, drugi oduševljeni, a trećima se to nikako nije dopalo.

@irenouken sangria wine stuck in my head #camilacabello #glastonbury @Camila Cabello ♬ original sound - irenouken

"Ostala sam bez reči, nastup Kamile Kabeljo je bio neverovatan", "Voleo bih da neko može da mi pokaže kako je moje lice izgledalo tokom Kamiline uvodne pesme na koncertu na Glastonberiju, jer iskreno, bila sam zbunjena", tek su neki od komentara na mreži X ovim povodom.

Inače, pevačica je nedavno objavila album C, XOXO i njime najavila malo opušteniju verziju sebe.

Možda vas zanima

"Sada kada se ne osećam tako teško i psihički opterećeno, zapravo mogu da se zabavim i da imam duge nokte i da plešem i flertujem", rekla je Kabeljo ranije, prenosi Dejli mejl.

Pesme na novom albumu inspirisane su ljubavnim životom pevačice koja je volela pevača Šona Mendesa. Glasine o njihovoj romansi krenule su 2019. godine kada je par objavio pesmu "Senorita", a 2021. objavili su raskid. Činilo se da će par ponovo biti zajedno 2023. godine, ali to je kratko trajalo.

Možda vas zanima

"Srećom, trebalo nam je manje vremena da kažemo: Ovo ne izgleda dobro i ne treba da se toliko trudimo da to uspe. U redu je, idemo dalje", rekla je tada pevačica za Bilbord.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

23 h

Podeli: